HIGH PERFORMANCE

Teamudviklingsforløbet High Performance henvender sig til det team, der vil øge team performance gennem udvikling til et High Performance team.

Teamets egen udvikling

High Performance teamudvikling fortsætter hvor teambuildingen slipper. Fokus ligger på teamets egen stræben og udvikling mod den optimale team præstation.

Skræddersyet udvikling af jeres team

Kurset tager udgangspunkt i en analyse af teamets situation, ressourcer og udviklingsniveau. Der fokuseres på de basale teamparametre: Mål, kompetencer, normer og ansvarlighed. Ud fra disse informationer skræddersyr vi de første faser af teamudviklingsforløbet til jeres specifikke team.

Stor indflydelse på processen

Gennem de efterfølgende faser har I en meget høj grad af indflydelse på processen i jeres udvikling, og Mak&Par fungerer som facilitatorer. På High Performance optimerer vi de basale teamparametre, og fokuserer på at styrke de interpersonelle kompetencer, og jeres evne til at holde jeres team i en permanent udvikling.

Følg op jeres udvikling

High Performance kurset kan med stor fordel bestå af flere moduler over tid. Dette giver jeres team mulighed for at følge op på jeres udviklingspunkter, og evaluere fremskridtet.

Kontakt Mak&Par


Kontakt Mak&Par på tlf. 7020 5022 for en indledende dialog om jeres udvikling til et High Performance team.

Team performance kurven