KURSUS PÅ VANDET

Havet, floder og søer har altid draget mennesket og været fascinerende og beroligende. Vand har tvunget eller inspireret os til at bruge vores kreativitet, samarbejde, udvikle løsninger og udvise kampånd. Samarbejde og kommunikation sættes i helt nye rammer.

KURSUS PÅ VANDET flytter jeres teambuilding kursus væk fra konferencelokalet og ud ”på bølgen blå”. De storslåede rammer åbner op for nye muligheder og skaber en positiv stemning, hvilket letter den proces der gør jeres oplevelser til brugbar erfaring og læring, når I bliver udfordret i jeres samarbejde og kommunikation.

» Spændende lokationer til teambuilding kurser og events - Det blå element i Danmark

Samarbejde og kommunikation på, ved og i vand

Vi baserer jeres teambuilding kursus på lærerige og spændende aktiviteter, med vandet som det bærende element. Vi udvælger opgaver og aktiviteter på et passende niveau i samarbejde med jer.

Sammen finder vi den rette kombination af relationsskabende hygge, fart over feltet og konkrete samarbejdsøvelser, som udfordrer problemstillinger i jeres virksomhed eller organisation - fx jeres samarbejde og kommunikation.

Sammensætningen af jeres program afgøres af jeres mål med kurset. Samarbejde og kommunikation er oplagte emner på kurset, men vi udvælger nøje de relevante aktiviteter til jeres kursus i samarbejde med jer. 

Teknik, fysik og sikkerhed

Alle kan være med uanset alder og fysisk formåen, og I vil blive grundigt instrueret i nødvendige teknikker og i sikkerheden på vandet.

Inspiration til aktiviteter

  • Byg jeres eget skib
  • Innovativ vandtransport
  • Brobygning over åen
  • Actionboat med 450 HK
  • Orienteringsløb med opgaver på vandet
  • Kapsejlads i kanoer
  • En dag på et træskib

KURSUS PÅ VANDET kan kombineres med andre kurser både udendørs og indendørs.

» Udendørs teambuilding

Book et Kursus på vandet på 7020 5022

FACTS
Tid: Fra 3 timer til 2 dage.
Deltagerantal: Fra 20 til 100 deltagere.
Rammer: Udendørs kursus.

Samarbejde og kommunikation – Opnå bedre Samarbejde og kommunikation med powerboating på arbejdspladsen
Samarbejde og kommunikation – Opnå bedre Samarbejde og kommunikation med en tur på sejlskib på arbejdspladsen