TEAMDAG

Teamdag er et aktivt teambuilding-arrangement, med fokus på teamets samarbejde og gode relationer. Øget arbejdsglæde styrker teamet, og oplevelser skaber læring og udvikling. Det er teambuilding, der giver resultater.

Et kursus der matcher jeres hverdag

Til jeres teamdag udvælger vi nøje sjove og spændende aktiviteter, samarbejdsopgaver og teambuildingøvelser, som arbejder med jeres udfordringer. Det kan være alt fra omorganiseringer, over metaltræthed i afdelingen, til en positiv belønning for en god indsats.

Udbytte og læring gennem oplevelser

På jeres Teamdag kan I eksempelvis arbejde med opgaver omkring vidensdeling i teamet. Her vil I helt konkret opleve, hvad der kan se, hvis vidensdelingenn ikke sker. Måske kan opgaven kun løses, hvis I frivilligt og aktivt byder ind med den viden, I hver især har fået.

Tjek !

• Oplevelser skaber læring og udvikling
• Øget arbejdsglæde styrker teamet
• Teambuilding der giver resultater
• Stærke teams styrker fællesskabet

Vi er altid klar

Ring til os på 7020 5022
eller bestil en opringning her

Referencer

"Styrket lysten til at lære mere..."
» Anne Risom Autisme Center Vestsjælland

"Jeg blev bekræftet i firmaets valg."
» Jens Møller, direktør

Få motivation og engagement med hjem

Et konkret udbytte

På Teamdagen er det opgaver-debat-refleksion, der skal give jer motivationen med hjem. Kun gennem debat og refleksion kan man sikre, at den nye viden kan omsættes til ny motivation og engagement. Det er det, der skal løfte det daglige arbejde

Åbent og tillidsfuldt

TEAMDAG starter med små icebreakers og energizers, som skaber energi og forbereder jer på en dag med leg, oplevelser og læring. I får lov til at grine sammen og ”røre” ved hinanden, så der skabes den åbene, tillidsfulde og positive stemning der er med til at skabe resultater.

Veldefinerede fokuspunkter 

En vellykket Teamdag bygger på at der er fastlagt en klar målsætning for kurset, ligesom der er en  præcis forståelse for hvilke processer der i særligt grad skal arbejdes med. Derfor lægger vi stor vægt på en god og klar dialog i forberedelsesfasen: Det er her, der skabes de tilpasninger, der gør Teamdagen til en noget særligt.


Flere facts

Tid: Fra 4 timer til 2 dage.
Antal: Fra 20 til 600 deltagere.
Ramme: Uden- og indendørs kursus.

Hele landet

Vi kommer over hele landet. Lige der hvor det passer jer.

Bestil et tilbud