Teambuilding Vejle

Vælg spændende teambuilding i Vejle


Teambuilding i Vejle

Det er oplagt at lade Mak&Par lave teambuilding i Vejle. Centralt i Danmark finder vi byen med de mange spændende faciliteter, både midt i byen og i den nærmeste omegn.

Trekantsområdet er et kraftcenter, både kulturelt og erhvervsmæssigt. Derfor er Teambuilding i Vejle en god løsning for de mange virksomheder i det syd- og østjyske, ligesom afstanden til Fyn er kort og de trafikale forhold er gode. Blandt ligger Billund Lufthavn tæt på.

Teambuilding i Vejle kan foregå mange steder, lige fra den smukke natur til de stilige omgivelser på egnens mange hoteller og kursussteder.

Torvehallerne

Lige i hjertet af Vejle finder vi Torvehallerne. Her er perfekte rammer for teambuilding i Vejle, med et stort udvalg af mødelokaler og opholdsarealer.

DGI Huset

Her er stedet hvor det er let at afholde teambuilding for både små og større grupper. Skal I have en dag med teambuilding i Vejle vil dette være et godt valg.

Haraldskær

Ikke langt fra centrum i Vejle finder vi Haraldskær, naturskønt placeret i pragtfulde Vejle Ådal. I de fredede herregårdsbygninger er der tip-top moderne ramme for jeres teambuilding – og gode overnatningsmuligheder, hvis der er behov for det.

Hornstrup Kursuscenter

Lige uden for Vejle finder vi Hornstrup Kursuscenter, der blev årets konferencecenter i 2015. Her er det ingen sag at afholde teambuilding i Vejle under optimale forhold.

Vingstedcenteret

Det store og velfungerende Vingstedcenter ligge tæt ved Vejle og råder over fantastiske faciliteter både udendørs og indendørs. Teambuilding i Vejle kan sagtens foregår her.