Teambuilding teori

MERE OM TEAMBUILDING

Teambuilding er mere end aktiviteter og sjove oplevelser. Teambuilding med Mak&Par er baseret på en kombination af oplevelser, teori og refleksion. Teori og refleksion er med til at sikre at jeres læring og udvikling forankres og virker på lang sigt.

Øget motivation og arbejdsglæde

Synlig på bundlinjen

Jeres motivation og arbejdsglæde kan i sidste ende ses på bundlinjen. Derfor er det vigtigt at styrke samarbejde og kommunikation, give redskaber til konfliktløsning og arbejde med tilliden til hinanden. De interpersonelle relationer vil oftest være synligt styrkede efter et teambuilding kursus.

Med teambuilding styrker I relationer, tillid, kommunikation og andre aspekter i jeres samarbejde. Samtidig er det sjovt, og I lærer hinanden at kende på helt nye måder.

Teambuilding er en proces

Teambuilding er overordnet set de processer der får en gruppe medarbejdere eller samarbejdspartnere til at udgøre og fungere som et team. Teambuilding er også processen hvor man udvikler en bestående arbejdsgruppe, et pseudoteam eller et potentielt team til et ægte team. Det er her, teamet begynder at performe sammen.

Effektivt redskab

Teambuilding er et redskab til læring og udvikling, og en del af den proces der gør jeres arbejdsgruppe i stand til at arbejde som et team, som omverdenen har store forventninger til. I skal kunne løse komplekse opgaver i et stadig stigende tempo, uden at bruge flere ressourcer eller gå på kompromis med kvaliteten. 

 » Læs om teamteori i Mak&Par.

» Læs om team performance.