Teambuilding Silkeborg

Teambuilding i Silkeborg - Styrk motivationen og arbejdsglæden

Mulighederne for at skabe det bedste udbytte, når I skal lave teambuilding i Silkeborg, er nærmest uendelige. Mak&Par står klar med ekspertise og omfattende erfaring og kan sikre, at jeres teambuilding arrangement bliver en succes. Teambuilding Silkeborg kan afholdes på en stribe spændende og velegnede lokationer i og omkring byen – overlad det trygt til os.Teambuilding i Silkeborg

Vejlsøhus

Midt i Silkeborgs smukke natur ligger Vejlsøhus som en perle. Grønne omgivelser og masser af plads gør hotellet til et populært udgangspunkt for teambuilding i Silkeborg. Et stenkast fra Silkeborgsøerne, midt i skoven og kun 10 min. gang fra centrum. Alt i kunne ønske jer for at få en fantastisk dag.

Sletten

Det bedste af begge verdner, når teambuilding skal fungere både udendørs og indendørs. Midt i de smukke skove og på søbredden. Sletten byder på fleksible og spændende rammer for teambuilding i Silkeborg området. Der er plads til både overnatning og et væld af aktiviteter.

Gudenåen

Gudenåen er Danmarks længste vandløb, der løber lige igennem hjertet af Silkeborg. Her findes der masser af plads at udfolde sig på. Udover at det er en oplagt mulighed for teambuilding i kano på søerne, er der masser af smukke områder langs vandet. Herunder lystbådehavnen Indelukket, som huser en stor friluftsscene der kan bruges til mange formål.

Gl. Skovridergård

Gl. Skovridergård er et af Danmarks smukkest beliggende hoteller, som kan danne den perfekte ramme for teambuilding Silkeborg. Gl. Skovridergård byder på et væld af spændende lokaler, med femstjernede faciliteter. Her er der både plads til den mindre eller den helt store gruppe. Helt tæt ved søerne og Danmarks største skov.

Gothenborg

Gothenborg er en økologisk gård, med tilhørende mødefaciliteter. Stedet huser nogle unikke rammer for teambuilding i Silkeborg. Den hyggelige og rustikke atmosfære inspirerer både kreativitet og tankevirksomhed. Et oplagt sted for jeres dag!