Teambuilding Roskilde

Vælg spændende teambuilding i Roskilde


Teambuilding i Roskilde

Teambuilding Roskilde sker lige i hjertet af Sjælland. Roskilde er en af de navnkundige sjællandske byer, der er præget af vækst og udvikling. Det skaber behov for medarbejderudvikling og her er teambuildingkurser fra Mak&Par et godt og sikkert valg.

Teambuilding i Roskilde er let at håndtere – motorvejen går lige forbi og der er ikke langt til lufthavnene.

Samtidig er det let at finde gode steder til Teambuilding i Roskilde – mulighederne passer både til de, der ønske det enkle og mere rustikke og til dem, der sætter pris på det stilige og mere luksusprægede.

Roskilde Kongrescenter

Et stort moderne center med mulighed for teambuilding Roskilde til både små og store hold. Perfekt hvis aktiviteterne skal ske både udendørs og indendørs

Musicon

Teambuilding i Roskilde kan også finde sted i Musicon, hvor gamle industribygninger er omdannet til rustikke moderne kursus-faciliteter.

Kursuscenter Roskilde

Find sammen om teambuilding i den flotte guldaldersal hos Kursuscenter Roskilde. Centeret ligger lige ved gågaden og er således integreret i bymiljøet – mest velegnet til indendørs teambuilding.

Comwell Roskilde

I pauserne mellem teambuilding-aktiviteterne kan man nyde den smukke udsigt over Roskilde Fjord – stedet er særdeles velegnet til både udendørs og indendørs teambuilding.