BUSINESS SCENARIO - Virksomhedsspil

BUSINESS SCENARIO er et dynamisk, udfordrende og virkelighedsnært virksomhedsspil, hvor I er brikkerne. Samtidig er det et sammenhængende og udfordrende teambuilding-forløb, som opbygges i et virksomhedsspil med paralleller til konkrete udfordringer i jeres virksomhed og miljø.

Virksomhedsspil giver værdi

Vi fastlægger sammen spillets overordnede formål, struktur og retning. BUSINESS SCENARIO er et virksomhedsspil med reel værdi for jer. Alt efter den valgte opsætning og formål, kan spillet træne og belyse deltagernes evner på områder som:

  • Strategi og taktik
  • Planlægning og fokus
  • Mål og resultater
  • Bedre kommunikation
  • Holistisk forståelse
  • Salgs- og handelstalent
  • Øget samarbejde & kommunikation
  • Bort fra silo-tænkning

Virksomhedsspil - find vejen til succes

BUSINESS SCENARIO tager udgangspunkt i ”business centret”, hvor hver forretningsenhed har sin base. Virksomhedsspillet er styret efter mål, formål, handelsbetingelser og ressourcer. Alt er baseret på markedsvilkår, og der skal handles om adgang til de forskellige markeder, med opgaver og cases. Her er det ikke tilfældighedernes spil, når et hold har succes.

Udvikler taktiske og strategiske evner

Deltagerne er i hård konkurrence med hinanden, inddelt i mindre forretningsenheder. De kan vinde virksomhedsspillet gennem strategi, dygtig ledelse og kreativitet, da det gælder om at skabe den største kapital.

BUSINESS SCENARIO stiller store krav til, at holdene har handelstalent og skarp kommunikation,  samt at de formår at lægge og følge en god strategi, og endelig, at de er gode til at samarbejde.

Niveauet kompliceres i takt med udviklingen

Når handlen går i gang, får deltagerne adgang til markeder med opgaver og problemstillinger, der tager udgangspunkt i den virkelighed I agerer i.

Som i den virkelige verden kompliceres Business Scenario løbende efter det niveau, forretningsenhederne opnår. Handel med værdipapirer, valuta, auktioner, samt større opgaver, hvor alle enheder inddrages, er en del af udviklingen. I dette virksomhedsspil kommer forretningsenhederne aldrig til at køre i tomgang.

» Målsætning til  kursus event - Forarbejdet sikrer succesen

Book Teamdagen på 26232331 eller bestil opringning.

FACTS
Tid: Fra 4 til 10 timer.
Deltagerantal: Fra 20 til 250 deltagere.
Rammer: Uden- og indendørs kursus.