Teambuilding Odense

Vælg spændende teambuilding i Odense


Teambuilding i Odense

Lige midt i landet ligger den fynske hovedstad, med et væld af gode muligheder for Teambuilding i Odense. Det er let og enkelt at komme til byen uanset om man kommer fra motorvejen, jernbanen eller med fly.

Teambuilding Odense er perfekt, både for de mange fynske virksomheder og for virksomheder der har medarbejderne spredt ud over hele landet.

Uanset om der er behov for at have teambuildingkurset udendørs eller indenfor, kan Odense og nærmeste omegn danne den perfekte ramme.

Odin Havnepark

Lige i hjertet af Odense finder man Odense Havnepark. Her er perfekte rammer for teambuilding i Odense – uanset om der er tale om en lille gruppe medarbejdere eller om en større gruppe.

Skovkanten

I yderkanten af Odense ligger Skovkanten, der giver mulighed for teambuilding i rolige og skønne omgivelser – særdeles velegnet til endagsarrangementer.

Lykkesholm Slot

Slottet, der stammer helt tilbage fra middelalderen, er stedet hvor teambuilding i Odense skal afholdes, hvis man lægger særlig vægt på de helt perfekte rammer.

Dalum Landbrugsskole

Centralt i Odense ligger den velrenommerede Dalum Landbrugsskole. Her er der mulighed for Teambuilding i en unik atmosfære, præget af lyse og venlige lokaler

Lille Grynborg

Teambuilding i mere intime og uformelle rammer kan gennemføres i Lille Grynborg. Stedet er i sær velegnet til mindre grupper.