Filmbuilding

Filmbuilding

Filmbuilding er aktivt og udfordrende og bringer alle teamets kompetencer i spil. Her skal tænkes kreativt, planlægges, koordineres og kommunikeres – og her skal ikke mindst samarbejdes.

Tjek !

• Styrker kommunikationen
• Udvikler teamwork
• Øger kreativiteten
• Forstærker fællesskabet

Vi er altid klar

Ring til os på 7020 5022
eller bestil en opringning her

Referencer

"Styrket lysten til at lære mere..."
» Anne Risom Autisme Center Vestsjælland

"Jeg blev bekræftet i firmaets valg."
» Jens Møller, direktør

Teambuilding på en kreativ og nyskabende måde

Spændende ramme

Filmbuilding er en kreativ ramme for effektiv og engagerende teambuilding. I er som filmteamet, der står for hele processen: Manuskript, rollefordeling, instruktion, rekvisitter, storyboard, optagelser og redigering. Genrerne kan være alt fra dramaer, komedier, satire, action eller måske en reklame for firmaet.

Kreativ kommunikation

Filmbuilding har effektiv kommunikation som omdrejningspunkt. At være filmskabere kræver både kreativitet og evne til at omsætte den kreative tanke til handling.
Det er således processen der er i centrum– og i helt særlig grad, handler det om teamets evne til at skabe fokuseret kommunikation.
Vores instruktører sørger for en konstruktiv refleksion over processen, og bidrager til at styrke og udvikle kommunikationen.

Film Awards

Værkerne præsenteres selvfølgelig ved en storslået premiere, hvor det bedste værk præsenteres. I kriterierne fra kåringen af bedste film, indgår ikke blot kunstneriske kriterier men også den proces, der har ført frem til værket.
Filmbuilding er teambuilding på en måde, der huskes for både oplevelsen og udbyttet.


Flere facts

Tid: Fra 4 timer til 2 dage.
Antal: Fra 20 til 600 deltagere.
Ramme: Uden- og indendørs kursus.

Hele landet

Vi kommer over hele landet. Lige der hvor det passer jer.

Bestil et tilbud