Teambuilding Holstebro

Teambuilding i Holstebro - Styrker det midtjyske erhvervsliv

Teambuilding skaber værdi og effektivitet i virksomheden. Teambuilding Holstebro er et perfekt valg når I ønsker teambuilding i nordvestjyske. Mak&Par kan med Teambuilding Holstebro sørge teambuilding, der præcist matcher virksomhedens behov, uanset om i er en mindre gruppe eller flere hundrede deltagere. Holstebro er let at nå fra resten af landet – og dermed også for de kolleger, der kommer langvejs fra.Teambuilding i Holstebro

Musikteateret Holstebro

Musikteateret giver mulighed for en anderledes og spændende ramme for teambuilding i Holstebro. Musikteatret er centralt placeret i Holstebro, i gåafstand til byens mange hoteller. Som noget helt særligt, er det muligt at kombinere arrangementet med en teateroplevelse.

Nørre Vosborg

I de moderne og effektive rammer for teambuilding på Nørre Vosborg i Holstebro, er der plads til udfoldelse for alle. På den eventyrlige herregård findes der topmoderne lokaler og faciliteter til teambuilding for op til 300 deltagere. Her bliver der stillet høje krav til service og kvalitet, uanset arrangementet.

Borbjerg Mølle Kro

Vælg møllen når naturen skal drages ind i jeres teambuilding i Holstebro. Her er der skal masser af frisk luft til hovedet. Kroen har en historie, der går mere end 600 år tilbage i tiden, og er dermed en spændende og anderledes ramme om jeres teambuilding-aktiviteter. Borbjerg Mølle kro er et helt unikt sted.

Skærum Mølle

Lige midt i den smukke vestjyske natur finder vi Skærum Mølle, hvis historie går helt tilbage til middelalderen. Skærum Mølle byder på gode faciliteter for både små og store grupper, ligesom der er gode udendørsfaciliteter. Stedet ejes af Folkeuniversitetet og er således særligt velegnet til større møder og aktiviteter

Borbjerg Plantage

Teambuilding i Holstebro byder på rigelige mængder af smukke naturområder. Heriblandt Borbjerg Plantage, som blandt andet huser underholdende forhindringsbaner. Dette sted er ideelt til udendørs teambuilding. Det bedste sted at komme i nærkontakt med naturen.