OFF ROAD CHALLENGE

- mere end diesel og mudder

Velkommen til OFF ROAD CHALLENGE - et teambuilding kursus med træk på alle fire hjul! Som i det legendariske Paris-Dakars off road-løb er det ikke bare kørernes evner, men hele teamets samarbejde der belønnes.

  • Styrk konkurrence-genet
  • Øg samarbejdsevnerne
  • Udvikl kreativiteten

Tag mod en udviklende udfordring

På OFF ROAD CHALLENGE sættes jeres samarbejde i højeste gear. Spændende kørsel i terrænet kombineres med interessante teamopgaver, samarbejdsøvelser og udfordrende aktiviteter, der skaber den gode oplevelse.

Prøv for eksempel at udfordre jeres samarbejde med, at finde en nødstedt kammerat i ødemarken, at køre blindekørsel, hvor kollegerne navigerer eller at komme på off road gps-løb.

Vi laver et spændende OFF ROAD CHALLENGE program efter jeres ønsker. Udfordrende aktiviteter, kombineret med mentale udfordringer, og måske andre outdoor aktiviteter, som at lade hele holdet lave mad over bål.

Udfordringer der skærper jeres kompetencer

Alle dagens opgaver fordrer kreativitet, opfindsomhed og mod i førersædet. OFF ROAD CHALLENGE er bygget op som en holdkonkurrence, der byder på spændende og anderledes udfordringer til hele teamets samarbejde.

OFF ROAD CHALLENGE er en fysisk dag - men dagens udfordringer kræver også godt samarbejde, kreativitet, effektiv kommunikation, risikovillighed og tillid. Dagens program bliver nøje tilrettelagt efter jeres mål.

Nyd det positive samvær

Vi afholder OFF ROAD CHALLENGE flere steder i Danmark, på velegnede og udfordrende baner. Ved off road-terrænet er der gennem hele dagen forfriskninger i Basecampen, hvor der også er mulighed for teoretiske og faglige indslag.

Basecampen kan også danne ramme for en velfortjent middag, som den fuldendte afslutning på en spændende dag. Det kan for eksempelvære i et stemningsfyldt telt med hyggeligt bål og forfriskninger.

Afgørelsens time: Proff eller søndagsbilist?

Ved dagens afslutning kårer vi vinderholdet i OFF ROAD CHALLENGE, og vi hylder dagens søndagsbillist, teamplayer, energibundt og andre oplagte titler. 

Kontakt Mak&Par

Kontakt Mak&Par på tlf. 7020 5022 og få et oplæg på OFF ROAD CHALLENGE.

FACTS
Tid: Fra 4 timer til 2 dage.
Deltagerantal: Fra 12 til 180 deltagere.
Rammer: Udendørs kursus.