Teambuilding Esbjerg

Book spændende teambuilding i Esbjerg


Teambuilding i Esbjerg

Raskt må det gå. Den vestjyske hovedstads motto passer godt til dygtige danske virksomheder, der gerne vil lave Teambuilding i Esbjerg. Byen på kanten af Vadehavet og Nordsøen har fremragende steder, både i hjertet af byen og i oplandet. Esbjerg er, trods sin meget vestlige placering let at komme til: Motorvej lige til centrum, lufthavn og selvfølgelig togene.

Teambuilding i Esbjerg er en sikker løsning for virksomheder og organisationer der har hjemme på vestkysten, men resten af landet kan sagtens være med.

Esbjerg Conference Hotel

Udendørs eller indendørs teambuilding i Esbjerg afholdes let på Esbjerg Conference Hotel. Der er lokaler i alle størrelser og hotellets 72.000 kvadratmeter giver rige muligheder for jeres arrangement.

Hjerting Badehotel

Lige ned til vandet ligger det stemningsfulde badehotel, hvor det er oplagt at inddrage stranden i jeres Teambuilding i Esbjerg.

Multihus Tobakken

Den gamle tobaksfabrik midt i Esbjerg har mødelokaler til både store og små grupper. Teambuilding i Esbjerg kan ske i det livlige og kreative miljø på Tobakken.

Gammelhavn

Gammelhavn Konferencecenter i Esbjerg har plads til store tanker og der er højt til loftet. Perfekte ramme for jeres teambuilding i et spændende havnemiljø.

Musikhuset Esbjerg

Jørgens Utzons fantastiske musikhus i Esbjerg er en storslået og smagfuld ramme for teambuilding i Esbjerg. Her er rammer der passer til både store og små grupper.