Teambuilding Aarhus

Teambuilding på Koldkærgård Konferencecenter

På Koldkærgård Konferencecenter er det ikke for ingenting, at mottoet er: ”Du siger bare til. Vi er her for dig.”. Fleksibiliteten er høj, og serviceniveauet er hjertevarmt, på det moderne konferencecenter. Udstyr, teknik og mødelokaler holdes kørende af dygtige medarbejdere, som er der for gæstens skyld. Som de siger på Koldkærgård; ”Intet hus uden mennesker”. Koldkærgård Konferencecenter er en oplagt ramme for teambuilding i Århus.
» Teambuilding programmer på Koldkærgård

Skovmøllen - Teambuilding syd for Århus

I Moesgård Skov ved Århus danner både birk og bøg den smukke, grønne ramme om Restaurant Skovmøllen. Disse vidunderlige omgivelser skaber et unikt afholdelsessted for events og teambuilding i Århus. Mølledriften blev indstillet i 1910, men lige siden dengang har Skovmøllen været en perle som traktørstedet i skoven. Restaurant Skovmøllen drives i en personlig og hjemlig ånd, hvor det mærkes at der næres stor kærlighed for stedet, maden og gæsterne. Der serveres både i gårdhaven - med brosten under fødderne og fuglefløjt foroven - og i den gamle, charmerende krostue.
» Udendørs teambuilding i Århus

Teambuilding på Helnan Marselis Hotel

Helnan Marselis Hotel tilbyder stor fleksibilitet, med kapacitet til at huse selskaber fra 2 til 550 personer. Alle lokaler på hotellet er indrettet i moderne interiør, og de 16 mødelokaler er lyse, stilsikre og indbydende. Udsigten over den smukke danske kystlinje skaber en rolig og eksklusiv atmosfære. Omringet af grønne arealer, skov og vand danner Helnan Marselis Hotel optimale betingelser for konferencer, teambuildingkurser og events i Århus.
» Mere teambuilding i Århus

Teambuilding i City - Radisson Blu Scandinavia Hotel

I hjertet af Århus centrum ligger Radisson Blu Scandinavia Hotel – helt tæt på det internationalt anerkendte kunstmuseum ARoS, Musikhuset Århus og Rådhuset. Der er blot 400 meter til banegården, og gode busforbindelser direkte til Billund Lufthavn og Aarhus/Tirstrup Lufthavn. I forbindelse med Scandinavian Congress Center er der kapacitet til alt fra dagsmøder i de 36 mødelokaler, til 4.000 stående eller 2.000 siddende gæster. Her er rig mulighed for at arrangere alt fra intime kurser til storslåede events.
» Teambuilding i Århus C

Helnan Aarslev Hotel

Helnan Aarslev Hotel blev oprindeligt opført i 1800-tallet, og sjælen og charmen er fulgt med op til nutidens moderne konferencefaciliteter. Omgivet af fredelige og rolige landlige omgivelser har både små og store grupper fra 8 til 410 personer alle muligheder for at afholde indendørs og udendørs arrangementer. På Helnan Aarslev Hotel bliver både store konferencer, dagsmøder, kurser og events en hjertevarm oplevelse.
» Kurser med aktive oplevelser