Teambuilding Aalborg

Vælg spændende teambuilding i Aalborg


Teambuilding i Aalborg

Teambuilding i Aalborg er en oplagt mulighed. Den nordjyske storby byder på utallige muligheder for jeres virksomhed, uanset om I er mange eller få – om I vil være udendørs eller indendørs.

Teambuilding Aalborg kan være et oplagt valg for virksomheder der har rod i det Nordjyske – eller resten af Jylland for den sags skyld. Medarbejdere fra afdelinger på Fyn eller Sjælland kommer let til Aalborg: Motorvej til døren, gode tog-forbindelser og lufthavn inden for kort afstand. Teambuilding Aalborg er en let og effektiv løsning. Aalborg byder på mange spændende steder, der kan danne ramme om teambuilding for jeres virksomhed eller organisation.

DGI Nordkraft

Det gamle kraftværk på havnefronten i Aalborg er som skabt til teambuilding. Her er skabt fremragende rammer der skaber en unik oplevelse.

Aalborg Kongres- og kulturcenter

Teambuilding Aalborg kan med fordel placeres i Aalborg Kongres- og kulturcenter. Her er der plads til både små og store grupper, alt efter jeres behov.

Tylstrup Kro

Tæt på Aalborg ligger den smukke gamle Tylstrup Kro. Teambuilding i omgivelser med historie og stemning – og forplejning på et flot niveau.

Travbanen

Prøv en anderledes Teambuilding Aalborg på travbanen – det er ikke hestevæddeløb det hele. Her er gode og spændende rammer for teambuildingaktiviteter.

Høloftet

Hyggelige forsamlingslokaler i yderkanten af Aalborg, få minutter fra motorvejen. Et godt samlingssted for den mindre gruppe, der skal have Teambuilding i Aalborg.