TEAM UP

Teamdagen er et aktivt teambuilding-arrangement, med fokus på samarbejdet og de gode relationer. Til jeres teamdag udvælger vi nøje sjove og spændende aktiviteter, samarbejdsopgaver og  teambuildingøvelser, som arbejder med jeres udfordringer. Det kan være alt fra omorganiseringer, over metaltræthed i afdelingen, til en positiv belønning for en god indsats.

Tjek !

• Læring og udvikling
• Arbejdsglæde styrker teamet
• Skaber resultater
• Styrker fokus

Vi er altid klar

Ring til os på 7020 5022
eller bestil en opringning her

Referencer

"Professionelt og til tiden"
Helle Søndergaard, Partner HR

"Fangede folk lynhurtigt"
Klaus Andersen, RiskPoint A/S

Få motivationen og engagementet med hjem

Udbytte - læring - oplevelser

På jeres Team Up kan I eksempelvis arbejde med opgaver, der kræver vidensdeling i teamet. Her vil I helt konkret opleve, hvad der kan se, hvis vidensdelingen ikke sker. Måske kan opgaven kun løses, hvis I frivilligt og aktivt byder ind med den viden, I hver især har fået.

Et konkret udbytte

På Team Up er det opgaver-debat-refleksion, der skal give jer motivationen med hjem. Kun gennem debat og refleksion kan man sikre, at den nye viden kan omsættes til ny motivation og engagement. Det er det, der skal løfte det daglige arbejde.

Åbent og tillidsfuldt

Team Up starter med små icebreakers og energizers, som skaber energi og forbereder jer på en dag med leg, oplevelser og læring. I får lov til at grine sammen og ”røre” ved hinanden, så der skabes den åbene, tillidsfulde og positive stemning der er med til at skabe resultater.


Flere facts

Tid: Fra 4 timer til 2 dage.
Antal: Fra 20 til 600 deltagere.
Ramme: Uden- og indendørs kursus.

Hele landet

Vi kommer over hele landet. Lige der hvor det passer jer.

Bestil et tilbud