Team Up - fokus på teamet

TEAM UP

Team Up er et teambuildingkursus baseret på aktiviteter, med fokus på proces, refleksion og udvikling af teamet. Forud for jeres Team Up kursus definerer vi formål, baggrund og gruppe - og udvælger herudfra de aktiviteter, samarbejdsopgaver og øvelser der matcher. Baggrund kan være alt fra omorganiseringer, over metaltræthed i afdelingen, til et konstruktivt ønske om at optimere teamet og få et bedre output og samarbejdsmiljø.

Tjek !

• Læring og udvikling
• Arbejdsglæde styrker teamet
• Skaber resultater
• Styrker fokus

Vi er altid klar

Ring til os på 7020 5022
eller bestil en opringning her

Referencer

"Professionelt og til tiden"
Helle Søndergaard, Partner HR

"Fangede folk lynhurtigt"
Klaus Andersen, RiskPoint A/S

Få motivationen og engagementet med hjem

Udbytte - læring - oplevelser

På jeres Team Up kan I eksempelvis arbejde med opgaver, der kræver vidensdeling i teamet. Her vil I helt konkret opleve, hvad der kan se, hvis vidensdelingen ikke sker. Måske kan opgaven kun løses, hvis I frivilligt og aktivt byder ind med den viden, I hver især har fået.

Et konkret udbytte

På Team Up er det opgaver-debat-refleksion, der skal give jer motivationen med hjem. Kun gennem debat og refleksion kan man sikre, at den nye viden kan omsættes til ny motivation og engagement. Det er det, der skal løfte det daglige arbejde.

Åbent og tillidsfuldt

Team Up starter med små icebreakers og energizers, som skaber energi og forbereder jer på en dag med leg, oplevelser og læring. I får lov til at grine sammen og ”røre” ved hinanden, så der skabes den åbene, tillidsfulde og positive stemning der er med til at skabe resultater.


Flere facts

Tid: Fra 4 timer til 2 dage.
Antal: Fra 20 til 600 deltagere.
Ramme: Uden- og indendørs kursus.

Hele landet

Vi kommer over hele landet. Lige der hvor det passer jer.

Bestil et tilbud