NÅR TEAMBUILDING SKABER RESULTATER

MEDARBEJDERDAG FOR HELT NYT TEAM

Autisme Center Vestsjælland stod med en flok medarbejdere, der skulle til at arbejde sammen i et helt nyt team. For at få skabt et godt sammenhold og skabe stærke relationer mellem de enkelte medarbejdere, valgte centeret at gennemføre en medarbejderdag i samarbejde med Mak&Par.

Teamleder Anne Riisom kigger tilbage på ikke bare en vellykket dag, men et samlet teambuilding forløb hvor der blev udviklet, lyttet og tilpasset ind til den helt rigtige aktivitet var blevet skruet sammen.

TILPASSET DET BEHOV VI STOD MED

”Samarbejdet med Mak&Par var en fantastisk god oplevelse. Vi havde en god dialog, der resulterede i at vi fik dagen præcist tilpasset de behov vi stod med. Også afviklingen var perfekt. Deltagerne fik gode tilbagemeldinger og Mak&Pars instruktør formåede at gøre aktiviteterne nærværende og relevante. Deltagerne fik styrket lysten til at lære mere på en både sjov og inddragende måde. Vi blev mødt med respekt og stort engagement. Helt i gennem en succes”, siger Anne Riisom fra Autisme Center Vestsjælland.

____________________________________________________________________________

Hvordan styrker vi lysten til at lære?

Alt læring tager udgangspunkt i, at vi er åbne over for læring og udvikling. En proces der kræver, at vi handler, oplever, reflekterer og konkluderer. Når vi gennemfører et kursusforløb, søger vi altid for, at skabe et bestemt fundament, udtaler Jimmy Schiøth fra Mak&Par. Fundamentet består blandt andet af en tryg og tillidsfuld ramme, omkring et for kursisterne relevant indhold, der faciliteres af en gruppe engagerede og nærværende instruktører og facilitatorer. 

Anerkendende tilgang og succes i gruppen

Når læringsprocessen samtidig skal ske i et team eller en gruppe, så har vi tillige debat og refleksion blandt flere personer. Her er det vigtigt, at vi udviser en naturlig respekt for kursisternes forskellige oplevelser af samme situation, samt forskellene i selv grundlæggende holdninger på tværs af gruppen. Når vi altid og tydeligt udviser den respekt, bliver det en naturlig ramme for kursets processer. Jimmy Schiøth fortsætter, vi kan vælge at lede efter fejl og forglemmelser, eller åbne op for forskelligheden og derved muligheden for at finde den fællesnævner, der er med til at skabe resultater og succes.

Læs mere om Teambuilding og firma event hos Mak&Par.