Case: Fødevarestyrelsen - Team Up

TEAM UP KURSUS SØGER NYE VEJE

Når man står overfor en række komplekse problemstillinger, hvor der er behov for at styrke de interne relationer i teamet, må man søge nye veje. Det var en af de konklusioner som Jesper Krell i Fødevarestyrelsen kom frem til.

Vi trængte til et løft og en fælles forståelse af, hvordan vi kom videre, fortæller Jesper Krell om nogle af de tanker og overvejelser, han gjorde sig op til kontakten med Mak&Par. Mak&Par tilrettelagde et Team Up kursus, der var tilpasset de problemstillinger som var gældende for Fødevarestyrelsen.

Fokus på kursisternes proces

Team Up er et kursus forløb, der fokuserer mere på gruppens eller teamets proces end for eksempel en analyse, der er fastlagt forud for programmet. I praksis betyder det, at der knyttes en facilitator til hver gruppe under forløbet siger Jimmy Schiøth. På den måde sikrer vi en kontinuitet i arbejdet hen over kursusdagen(e), så kursisterne har det nødvendige rum til at reflektere og finde egne konklusioner og læringspunkter. Mak&Par's facilitator og proceskonsulenter sikrer, at der er flow i forløbet, og samler løbende op på processen. 

Gennemført fra planlægning til opfølgning

Jesper Krell ser tilbage på en gennemført god proces, både ved de første kontakter og planlægningsfasen, og siden i selve arrangementet. Det var superprofessionelt og der var en flot overensstemmelse mellem de problemstillinger vi havde behov for at arbejde med, og det indhold, der blev lagt i Team Up, forklarer Jesper Krell, der kan glæde sig over nogle særdeles gode vurderinger fra sine medarbejdere. 

Instruktørerne var utroligt lyttende og gode til at inddrage de centrale emner i processen. Det gav rigtig mange AHA-oplevelser for deltagerne. Folk har virkeligt været meget optagede af forløbet, understreger Jesper Krell, der gerne ser en opfølgning af kurset. Samarbejdet med Mak&Par har sat gang i en positiv udvikling hos os, og det vil vi gerne følge op på.

Læs mere om Teambuilding og Teamudvikling hos Mak&Par