Case: Super Gros- Off Road Challenge

EN GOD OPLEVELSE

SuperGros A/S ville gerne styrke de interne relationer og ikke mindst den interne kommunikation. Det lå blandt andet i overvejelserne fra SuperGros A/S, at den enkeltes grænser gerne måttes skubbes – uden at det skulle være grænseoverskridende. Valget faldt på et Off Road Challenge fra Mak&Par.

Ken Jensen fra SuperGros A/S fortæller:
”Det var en ganske enkelt en fantastisk oplevelse, som ingen af os nogensinde før havde mødt. De skubbede til grænserne, som vi ønskede det, og samtidig var der plads til alle i aktiviteten. Værdien af oplevelsen var helt i top, og det samme gælder for udbyttet, der blandt andet gik ud på at styrke tilliden til hinanden og evnen til at kommunikere sammen.”

Forarbejdet til arrangementet var en tilsvarende god og professionel oplevelse, siger Ken Jensen:

”Vi havde en rigtig god kommunikation, hvor vi oplevede Mak&Par som en dygtig og professionel sparringspartner. Faktisk havde jeg en oplevelse af, at det var nemt og ligetil at få sammensat aktiviteten så vi fik det, vi havde behov for. På samme måde var afviklingen af dagen fuldkommen professionel, Alt fungerede som det skulle, både til tiden og som vi havde aftalt det. En god oplevelse!”

Læs mere om firma arrangement og teambuilding.