Hylende morsom medarbejderdag!

Dansk Overfladebehandling I/S skulle have en medarbejderdag for en mindre gruppe nøglemedarbejdere. Fælles for gruppen er, at mange ikke mødes i hverdagen. Derfor var det vigtigt at skabe en ryste-sammen-dag, baseret på positive fællesoplevelser. Det var udgangspunktet for samarbejdet med Mak&Par.

Vi fik en dag, tilpasset til os

- Det var en positiv oplevelse helt fra begyndelsen. Jeg oplevede at der blev spurgt godt ind til, hvad vi havde behov for. Dermed fik vi en dag, der var tilpasset os, hvilket var rigtig rart, fortæller Charlotte Nyeng fra Dansk Overfladebehandling.

Hjerneceller og lattermuskler blev holdt  form

Medarbejderdagen blev holdt i midten af januar måned, og det kan i sig selv være udfordrende, når store dele af arrangementet foregår udendørs.- Vejret var bestemt ikke med os, men det betød faktisk ikke noget. Vi kom ud, og vi fik virkelig grinet sammen og skubbet lidt til nogle grænser. Det var helt som det skulle være, husker  Charlotte Nyeng.
- Det var hylende morsomt, og alle kunne være med, uanset højde og drøjde. Vi fik brugt både hjernecellerne og lattermusklerne, fremhæver Charlotte Nyeng.

Gode fællesoplevelser

Det var vigtigt for Charlotte Nyeng, at det blev en dag, der kunne ryste kollegerne godt sammen, og meget gerne en dag, der ville blive talt om efterfølgende.
- Når man ikke ser hinanden så meget i hverdagen, er det vigtigt at have nogle gode fællesoplevelser, der kan samle folk. Det fik vi i den grad sammen med Mak&Par, fastslår Charlotte Nyeng.

En dag der huskes

Hun fortæller at der stadig, flere måneder efter medarbejderdagen, bliver talt om oplevelserne og de gode grin, der prægede dagen.
- Det er jo herligt når der er en, der finder mobilen frem, for lige at vise et lille videoklip fra dagen. På den måde lever de gode oplevelser videre, siger Charlotte Nyeng.

Altid tilpasset kunden

Det er karakteristisk for arrangementer for Mak&Par, at det ikke er hyldevarer, men derimod altid er tilpasset den enkelte kundes særlige behov.
- Det er grunden til at vi altid er meget grundige med at spørge ind til, hvad vores kunder gerne vil opnå med sådan en dag. Det giver os mulighed for at skrue det helt rigtige arrangement sammen, siger Jimmy Schiøth, der er direktør for Mak&Par.

Book en Medarbejderdag på TLF 7020 5022 eller bestil en opringning