Vi skal holde knivene skarpe

I en stadig mere konkurrencepræget marked, er det vigtigt at alle medarbejdere er helt fremme i skoene, både når det gælder om at forfine og udvikle de eksisterende produkter og når det gælder om at tænke fremad - og se nye muligheder.
Post Danmark Logistik A/S lægger stor vægt på at holde knivene skarpe og valgte derfor et Business Scenario fra Mak&Par.

Kreative ressourcer

Det er helt afgørende at alle medarbejdere ser sig selv som en del af virksomhedens udvikling, en både kreativ og praktisk ressource. Ca.120 engagerede medarbejdere medvirkede i et Business Scenario i Vingsted.
- Det var et fantastisk godt arrangement. Det sad lige i øjet og opfyldte så rigeligt vores forventninger, fortæller Kurt Madsen, der er chef for Marked og Forretningsudvikling.

Positive reaktioner

Kurt Madsen glæder sig over at alle der deltog, var dybt engagerede i at løse de mange udfordringer, der er indeholdt i et Business Scenario.
- Vi har fået rigtig mange positive tilbagemeldinger fra vores medarbejdere, og de sender alle mange roser til Mak&Par, fremhæver Kurt Madsen.

Udfordring og kompetencer

Business Scenario er et kompliceret og udfordrende arrangement, hvor der både lægges vægt på at kunne tænke strategisk og konkurrencebetonet, samtidig med at der er fokus på ledelse, videndeling, salg, udvikling og kommunikation.

Bryd med vanetænkningen

- Spillet indeholder i høj grad elementer, der er nøje svarer til den virkelighed som virksomheden befinder sig i. Det skaber genkendelse og fokus. Samtidig rykker vi deltagerne ud af deres vante rammer. Det er med til at bryde med vanetænkningen og de barrierer der til kan være begrænsende i hverdagen, forklarer Jimmy Schiøth, der er indehaver af Mak&Par.

Plads til mange deltagere

Business Scenario er et yderst fleksibelt koncept, der fungerer, uanset om der er 20 eller 250 deltagere.

Book Business Scenario på TLF 7020 5022 eller bestil en opringning