Case: Kildehaven - medarbejderdag

Forløsende pædagogisk dag

Da Kildehaven Gården i Svinninge, skulle holde pædagogisk dag, skulle der være fokus på samarbejde og sociale relationer. Kildehaven Gården er et aktivitets- og samværsdagtilbud for unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse. Det var vigtigt at der både var plads til at grine og have det sjovt sammen – og møde aktive og mentale udfordringer.

Helle Thorsen, der er leder af Gården, kigger tilbage på en dag, der fuldt og helt levede op til forventningerne.

”Det var virkelig en sjov og indholdsrig dag. Vi fik grint sammen, samtidig med at vi fik arbejdet med nogle væsentlige emner. Det gav en forløsning, der skabte en fri og åben stemning med gode refleksioner” fortæller Helle Thorsen.

”Vi oplevede fin forbindelse mellem øvelserne og vores daglige rutiner. Det har skabt en god eftertænksomhed og væsentlige refleksioner hos medarbejderne.”

Dagen blev afsluttet med Den Store Pizzadyst, hvor deltagerne konkurrerede om at skabe den bedste pizza.

” Det blev et helt andet perspektiv på det at samarbejde. Der kom en fin ro i gruppen, der, trods en lang dag, engagerede sig i udfordringen” understreger Helle Thorsen.

Medarbejdergruppen deler Helle Thorsens vurderinger, som i denne kommentar: ”Hvordan vil du finde noget, der kan leve op til dette?”