Pædagogisk dag

PÆDAGOGISK DAG

Stærke fællesskaber med faglig viden, aktive oplevelser og refleksioner som kernepunkter, er det brændstof som skaber udvikling. Det er også omdrejningspunkterne for Pædagogisk Dag. Her forlader vi mødelokalet og omsætter Kolbs læringscyklus til praksis - oplevelse, refleksion og nye erkendelser. Her er fokus på at skabe et trygt og tillidsfuldt rum, hvor alle møder hinanden i dialog og øjenhøjde.

Tjek !

• Aktiv udvikling
• Sammenhold
• Teamwork & tillid
• Oplevelse & læring

Referencer

"En virkelig sjov og indholdsrig dag”
Helle Thorsen, Kildehaven Gården

"Sad lige i skabet"
Claus Hvidtfeldt Hansen, Autisme Centeret

Pædagogisk dag med aktiviteter og teambuilding

Find det bedste i gruppen

På jeres pædagogiske dag kan I sætte fokus på de faktorer, der skabe det stærke team. Effektiv kommunikation i et tillidsfuldt miljø er et eksempel på et par af hjørnestenene. Det skaber klarhed om jeres mål og peger direkte hen til gode løsninger.
Dagens program fastlægges, så I arbejder med de væsentlige dele af gruppens liv: Anerkendelse, videndeling, motivation, tryghed og personlige relationer.
I styrker gruppen, skaber sammenhæng og sikrer gode resultater.

 

 

Mindre snak og mere handling

Brug Pædagogisk Dag til at bryde ud af frokostrummet, lærerværelset eller kursuslokalet. Derfor har Mak&Par udviklet en rummelig ramme, hvor det bedste i gruppen bliver frisat, så der både tænkes visionært og håndgribeligt. Vi leverer de gode indspark og relevante spørgsmål, der udvikler fagligheden og fællesskabet på jeres Pædagogisk Dag. Samtidig er en pædagogisk dag er ikke rapelling og natløb, men et sted hvor alle kan være med.

Vælg de unikke løsninger

Mulighederne er mange, fra en hel Pædagogisk Dag med teambuilding, der sigter direkte på det positive samarbejde, til en eftermiddag med højt humør, leg og glæde. Vi er ikke specialister i metervarer, men laver et unikt forløb, der passer præcist til jeres behov og ønsker. Vi tager afsæt i netop jeres  gruppe og behov - målet er at sikre, at jeres individuelle kompetencer bliver en fælles styrke.


Flere facts

Tid: 2 til 10 timer
Antal: 10 - 200+
Ramme: Indendørs og udendørs kursus

Galleri

Se flere billeder fra Pædagogisk dag >

Hele landet

Vi kommer over hele landet. Lige der hvor det passer jer.