TEAM TREKKING
- UDENDØRS TEAMBUILDING

Outdoor teambuilding er temaet på TEAM TREKKING. Det er den ”milde” udgave af den velkendte overlevelsestur. Kanindrab og kommandostil er skiftet ud med oplevelser, refleksion og aktivitetsbaseret læring. Det er intenst samvær i naturens storslåede ramme, når kollegerne tager på udendørs teambuilding.

  • Et "kursuslokale" der bryder barrierer
  • Højt til loftet og unikke aktiviteter
  • Naturen bringer mennesker sammen

Nye rammer skaber nye synsvinkler

TEAM TREKKING er et teambuilding kursus, hvor I forlader arbejdspladsen og tilbringer nogle fantastiske timer sammen med kollegerne i en anderledes ramme. Her møder I mange udfordringer, som kræver at I kan samarbejde om konkrete, praktiske opgaver. Opgaver, som hjælper jer med at fokusere på fx samarbejde, kommunikation og tillid.

Bryd med vanetænkningen og fjern barrieren

Under TEAM TREKKING møder I spændende udendørs teambuilding-aktiviteter som fx. kajak/kanosejlads, madlavning over bål, træklatring, vildmarksopgaver, GPS navigation og overnatning under primitive forhold. Vi udvælger opgaver, som bryder med de hjemmevante barrierer, der ofte bliver skabt i hverdagen.

Oplevelser skaber udvikling

TEAM TREKKING er skabt til den virksomhed eller organisation, som både vil tilbyde udvikling og oplevelser til den enkelte medarbejder, og som samtidig ønsker et unikt læringsrum for teambuilding på alle niveauer.

Outdoor teambuilding får jer væk fra den vante arbejdsplads, og I får et frisk pust i mere end én forstand.

Styrk arbejdsglæden og motivationen

Uanset hvilket mål I har med dette kursus, er I sikret en stor fælles oplevelse, som knytter stærke bånd mellem kollegerne. På outdoor teambuilding giver oplevelsen af intenst samvær med kollegerne jer en ny fælles referenceramme, hvilket kan give fornyet arbejdsglæde og motivation.

» Målsætning til kursus event - Sæt bevidste mål og nå dem.

» Naturperler i hele landet

Kontakt Mak&Par

Kontakt Mak&Par på tlf. 7020 5022 og få et oplæg på TEAM TREKKING.

FACTS
Tid: Fra 4 timer til 2 dage.
Deltagerantal: Fra 2 til 60 deltagere.
Rammer: Udendørs kursus.

Udendørs teambuilding - Der bruges klatretårn og tovbro til udendørs teambuilding.