Katapulten Virksomhedsspil

Katapulten A/S er et underholdende spil, hvor deltagerne skal forene deres kræfter på forskellige hold, der selvfølgelig konkurrer mod hinanden. I spillet skal deltagerne fremskaffe ressourcer, få gode ideer, forhandle, samarbejde, konkurrere og vinde.

Historien

Den store butikskæde PlayFull har givet det lille innovative firma Katapulten A/S en banebrydende mulighed for at komme stort ind på markedet. Katapulten skal konstruere og bygge en sjov kastemaskine der kan sende en vandballon igennem luften.

PlayFull har lavet et utal af analyser, der viser et kæmpe markedspotentiale for dette legetøj til børn i alle aldre.

Nu er den store dag kommet, hvor PlayFull vil præsentere opgaven for hele firmaet.

Der er står meget på spil for Katapulten. For at få hurtige resultater, har firmaet sat flere udviklingsteam på opgaven. Alle teams vil selvfølgelig være først med den banebrydende løsning, så alle kompetencer skal i spil.

Spillet om den store kontrakt

De deltagende teams skal alle bygge en kastemaskine, men det hele ikke går op i teknik og byggeri. Holdene skal ud på markedet og fremskaffe materialer, værktøjer og viden om bygningen. Disse kan selvfølgelig købes – men det kræver kapital – langt mere kapital end holdene får udleveret fra starten.

Heldigvis for holdene er der forskellige muligheder for at tjene mere kapital.

Hvem er først med den rigtige løsning?

Efter et par timers intens spil lukker markederne, og holdene kan nu koncentrere sig om at bygge deres kastemaskine færdig i den sidste tid.

Efter en hård arbejdsdag lukker Katapulten og teams skal præsentere deres katapult, og den bedste løsning skal findes.

Kontakt Mak&Par på tlf. 7020 5022 for et uforpligtende oplæg.