GPS Teambuilding

GPS TEAMBUILDING

GPS TEAMBUILDING er et arrangement, hvor alle kan være med og alle er garanteret højt humør, engagement og konkurrence. Udfordringer og gode opgaver skaber en helt særlig stemning.

Tjek !

• Styrker kommunikationen
• Udvikler samarbejdet
• Udbygger fællesskabet
• Positivt fokus

Referencer

"Vi er yderst tilfredse."
Tom Sten Kristensen, NKT Fleksibles

”Alle kunne være med"
Tina Schleisner, Egedal Kommune

Find vej til det stærke samarbejde

GPS Teambuilding - Team konkurrence

Arrangementet handler om at samarbejde – men denne gang ikke kun om at finde vej, men samtidig om at løse både mentale, praktiske og kreative opgaver undervejs.

Her bliver gruppernes samarbejde og kommunikation testet på tid og point. Kan de løse opgaven indenfor den givne periode? Og kan de vha. hinandens kompetencer være det hold der i sidste ende får flest point og vinder?

Et arrangement på tværs af teams og afdelinger

GPS TEAMBUILDING arrangementer er oplagte for virksomheder, som ønsker, at medarbejderne eller kollegerne får en dag med teamwork og samarbejde på en ganske anderledes måde. Her er der fokus på at bringe medarbejderne sammen på tværs af faglighed, alder, køn, afdelinger og andre barrierer der kan præge hverdagen.

Koncept med potentiale

GPS teambuilding kan kombineres med flere af de øvrige aktiviteter fra Mak&Par. Det kan eksempelvis være konkrete kursusorienterede indslag eller en hyggelig afslutning på dagen med et af koncepterne fra Kokkeskolen: Den store Pizzadyst, hvis der skal være konkurrence og fart over feltet eller Ny Nordisk Mad, hvis der skal være feinschmeckeri på drengen.


Flere facts

Tid: Fra 2 til 3 timer     
Antal: Fra 10 til 300 deltagere
Ramme: Uden- og indendørs arrangement

Hele landet

Vi kommer over hele landet. Lige der hvor det passer jer.