TEAMBUILDING MADLAVNING JYLLAND

Kokkeskolen Kogeriet fra Mak&Par byder på originale gastronomiske events over hele Jylland. Book allerede nu gastronomisk teamudvikling netop det sted i Jylland, der passer til jer.

Vælg mellem flere stærke koncepter

Kogeriet Ny Nordisk Mad
Kogeriet - med Kul På
Den store PizzaDyst

Teambuilding madlavning Jylland

Medarbejderudvikling gennem hygge og velsmag – det er Teambuilding madlavning Jylland.  Uanset om I har hjemme i Sønderjylland, det vindfriske Vestjylland eller det kuperede Østjylland, kan Mak&Par stå for en perfekt dag i medarbejderudviklingens tegn. Om det er en af de store jyske byer eller naturoplevelsen, I går efter, kan vi skabe rammen om en god dag.

Teambuilding madlavning Jylland er en positiv kombination mellem hyggeligt samvær og konkret udbytte. Her er det muligt at bruge nogle timer på at skabe et måltid, der ligger ud over det sædvanlige, samtidig med at så centrale kompetencer som samarbejde og kreativitet er i spil.

Ved at vælge Teambuilding madlavning Jylland har man samtidig valgt en af Danmarks erfarne leverandører af teambuilding og medarbejderudvikling; Mak&Par.

Blandt Mak&Pars særlige kompetencer er evnen til at tilpasse de enkelte aktiviteter til netop jeres behov. Helt efter jeres ønsker kan vi gennemføre Teambuilding madlavning Jylland med stor vægt på teamudvikling – eller vi kan gennemføre det som en event, hvor det er det positive samvær, der er i fokus. Det bedste I kan gøre er at kontakte os, og få et tilbud på præcis den aktivitet I har behov for.

Uanset hvilken model I foretrækker, er vi sikre på at I får en gastronomisk oplevelse med i købet. Det er ikk’ så ring’ endda!

Book Teambuilding Madlavning Jylland hos Mak&Par på tlf. 7020 5022