Teambuilding Kokkeskole

Kokkeskole teambuilding er medarbejderudvikling med duft, kraft og smag. Vi arbejder konkret med måltidet, både som en gastronomisk oplevelse og som en metode til at træne teamets kompetencer. 

Nøglebegreber i en teambuilding kokkeskole

  • Gastronomi i praksis - “hands on” i køkkenet
  • Positive fællesoplevelser - teamwork skaber velsmag
  • Inspiration -  de ekstra krydderier i både maden og livet

Teamet kommer til at beskæftige sig med alle væsentlige elementer i god teambuilding: samarbejde, kommunikation, koordinering og planlægning, samt naturligvis evnen til at bringe hele holdets kompetencer i spil.

Vælg fx en af disse tre spændende Teambuilding Kokkeskoler:

Kogeriet Ny Nordisk Mad
Kogeriet - med Kul På
Den store PizzaDyst

Her kan alle være med

Alle kan være med, uanset om man er en erfaren køkkenkriger, eller bare er den, der plejer at se på. Vores kyndige kokke sikrer, at alle inddrages og får en givende oplevelse.

Vælg et af vores stærke gastronomiske koncepter og få en teambuilding oplevelse med indhold.

Teambuilding kokkeskole – en inspirerende oplevelse

Vi fokuserer på den positive fællesoplevelse og vi sørger for at alle kan være med i den kreative proces det er, at skabe et festmåltid – og selvfølgelig nyde det som afslutning på en god dag.

Vi kommer over hele landet

Alle kan være med, og vi kommer over hele landet. Vores kokkeskoler er særdeles velegnede, uanset om der er tale om en medarbejderdag, et kundearrangement eller som del af et større arrangement. Teambuilding kokkeskolen kan gennemføres med både store og små grupper.

Priser, info og booking - Ring 7020 5022