TEAMBUILDING KØBENHAVN MADLAVNING

Mak&Par skaber madoplevelser med teamudvikling som vigtig ingrediens. Book os til et givende og aktivt fællesskab med gastronomisk værdi i København.

Her er flere gode valgmuligheder

Kogeriet Ny Nordisk Mad
Kogeriet - med Kul På
Den store PizzaDyst

Teambuilding København madlavning

København er en by med et væld af muligheder og tilbud. Byen er også blandt de bedste når det gælder gastronomi. En sand perlerække af restauranter har for alvor sat vores hovedstad på landkortet. Gastronomi behøver ikke at betyde at man skal gå på restaurant. Man kan sagtens selv. Teambuilding København Madlavningtre ord der indrammer en kreativt udfordrende dag med Mak&Pars Kogeriet i København.

En række stærke koncepter, der alle har madlavning, teambuilding og fællesoplevelser som omdrejningspunkt, udgør rygraden i Kogeriet fra Mak&Par. Hvad med Kogeriet Ny Nordisk Mad som det kreative arrangement for jeres afdeling i København? Eller en vild pizzadyst hvor Teambuilding København Madlavning går op i en hæsblæsende højere enhed?

Mak&Par kommer over hele landet – vi medbringer selv alt det udstyr der skal laves, og derfor kan vi gennemføre arrangementerne næsten alle steder: Hos jer, i skoven, parken eller på stranden. Når Mak&Par kommer til hovedstaden er kodeordene Teambuilding København Madlavning.

Teambuilding København Madlavning er sammenstillingen af tre ingredienser der skaber en uforglemmelig dag i dygtige kollegers selskab. Mak&Par kan levere til både store og små grupper – og alle  kan være med, uanset om det er mænd eller kvinder, om det er teknikere eller teoretikere. Resultatet bliver under alle omstændigheder et yderst velsmagende måltid.

Book Teambuilding madlavning København nu på 7020 5022