PENGEMASKINEN

Velkommen til et firmaevent der handler om handelstalent, konkurrence, godt købmandsskab, teamwork og ikke mindst penge - masser af penge…

Kampgejst, ud-af-boksen, teamwork, leg og hensynsløs konkurrence bringer jeres team tættere på sejren når markedskræfterne slippes løs.

  • Fokus på handelstalent
  • Styrker konkurrence-genet
  • Fuld fart frem!

Som i den virkelige verden tager situationen ofte en uventet drejning. PENGEMASKINEN er et uforudsigeligt spil - en konkurrence som handler om at vinde, og det hold der tjener flest penge har vundet - SÅDAN!

Underholdning, spil og konkurrence

PENGEMASKINEN er et holdspil, hvor jeres team skal forene alle kræfter i skarp konkurrence. Kombinationen af sjove og udfordrende opgaver til både hoved og krop kræver, at de forskellige kompetencer i teamet kommer i spil – og så er det rigtig god underholdning.

Sådan kører PENGEMASKINEN

Spillet og konkurrencen starter på ”børsen”, hvor holdene skal investere deres penge kløgtigt. Ved at løse opgaver på markederne, får holdene deres kapital til at vokse.

Efterhånden som der kommer store beløb i spil, udvikler handelstalentet sig i mere kreative retninger, konkurrencen skærpes og handlen på den sorte børs når uanede højder.

Efter et par timers intens konkurrence, leg og spil er vi klar til den store finale, hvor alt kan ske og holdenes kapital skal satses en sidste gang. Efter en hård dag lukker børsen og et vinderteam skal findes.

Ud over det sejrende team, hylder vi også dagens fedterøv, den store snyder og mange andre sjove titler.

Kontakt Mak&Par

Kontakt Mak&Par på tlf. 7020 5022 og få et oplæg på PENGEMASKINEN.

Læs også om Fun Stuff og Gokart Rally

FACTS
Tid: Fra 2 til 5 timer
Deltagerantal: Fra 20 til 1.500 deltagere.
Rammer: Uden- eller indendørs event.