Case: Mordmysterie
Pia Thomasen og kollega arbejder på at løse det mystiske anagram

MORDMYSTERIE - "Death of a diva"

Comwell løser sagen...

Comwell Kolding skulle holde den årlige julefrokost for medarbejderne. Som noget nyt, skulle festlighederne skydes i gang med et underholdende og sjovt arrangement. Comwell Kolding valgte det spændende Mordmysterie - Death of a Diva - som er udviklet af Mak&Par.

Kan et mordmysterie være sjovt og underholdende?

Vi ønskede et arrangement, der skulle være sjovt og underholdende – og det fik vi i den grad. Det blev en perfekt start på en god dag. Alle kunne være med, og vi mødte nogle yderst kompetente skuespillere, der ramte os helt perfekt" fortæller Lena Nygaard.

For Mak&Par er det rigtig vigtigt, at vi i lige så høj grad kan involvere deltagerne som det, at vi kan skuespille og underholde, siger Jimmy Schiøth fra Mak&Par. Vi taler om vores evne til at få deltagerne "op på scenen". På den måde skaber vi et sted, hvor kollegerne kan opleve hinanden fra nye, positive og sjove sider, selvfølgelig uden at nogen føler sig udstillet.

Planlægning af firmaevent fra A-Z

I planlægningen havde vi det utroligt let: Vi fortalte hvad vi gerne ville have og Mak&Par kunne hurtigt præsentere os for et arrangement. Da vi så oplægget var vi ikke i tvivl: Det var det, vi ville have. Det var utroligt let for os, vi skulle ikke gøre andet end at deltage. Mak&Par sørgede for et gennemført arrangement fra start til slut. Vi har den fineste oplevelse med Mak&Par! udtaler Lena Nygaard fra Comwell Kolding.

I Mak&Par fokuserer vi på to ting når en kunde henvender sig for at få vores hjælp. Det første og måske vigtigste er kundens formål med at holde eventen. Her finder vi udgangspunktet for både vores planlægning og den kreative proces, forklarer Jimmy Schiøth fra Mak&Par. Dernæst forsøger vi, at skabe et godt billede af, hvad det er for en gruppe vi skal arbejde med.

I samarbejdet med Comwell Koldings konferenceafdeling hvor Lena Nygaard arbejder med planlægning af kurser, events og konferencer, er Mak&Par selvfølgelig ekstra glade for, at få roser med på vejen.

Læs mere om Teambuilding og Firma events hos Mak og Par.