SJOV DAG SOM BONDERØVE

Morten Korch møder bonderøven og malkepigen. Det er Gårddysten, der er tale om. Vi befinder os på landet, fjernt fra nymodens indretninger som smartphones og det såkaldte Internet - og i en tid hvor en tablet var noget man fik, når man havde ondt i hovedet. Her er pigernes kinder altid røde og karlenes kække bemærkninger fyger gennem luften. Gårddysten er optakten til det store gilde, der samler alle, unge som gamle, malkepiger som gårdskarle, mænd som kvinder - alt selvfølgelig under godsforvalterens kyndige og myndige opsyn.

Ægte landbostemning

Det var denne tur tilbage i tiden, som det statsautoriserede revisionsfirma CENSUS valgte, da der skulle holdes en festlig og fornøjelig dag for firmaets medarbejdere. Rammen var den bedst tænkelige: Den Fynske Landsby i Odense.

- Det var en supergodt arrangement og en særdeles positiv oplevelse for alle der deltog, siger statsautoriseret revisor Henrik Hedelund. Han hæfter sig ved at kollegerne stadig taler om Gårddysten, også selvom der er gået adskillige måneder.

Styrk fællesskabet

- Vi har oplevet at sammenhængskraften i firmaet er blevet styrket, hvilket selvfølgelig er et fantastisk godt resultater, fortsætter Henrik Hedelund, der desuden fremhæver instruktørernes evne til at få tingene til at glide.

- Og så gør det jo heller ikke noget, at vi vurderede at prisen var rigtig god, fastslår revisoren.

Underholdende aktiviteter

En ægte gårddyst indeholder en masse udfordringer, lige fra kartoffel- og gummirøjserkast og trillebør-ræs til væddeløb på havetraktorer - måske endda med bind for øjnene. Efter sådan en omgang er alle klar til at slippe livsglæden løs til den store høstfest.

Book en Gårddyst på TLF 7020 5022 eller bestil en opringning