FIRMAARRANGEMENT MED STÆRK GRUPPEFØLELSE

Cafe Frederik i Esbjerg havde valgt en dag med Mordmysteriet. Målet med dagen var at skabe et sjovt afbræk i hverdagen samt ikke mindst at ryste medarbejderne sammen og skabe en stærk gruppe-følelse.

Maria Olsen fra Cafe Frederik fortæller: Vi er rigtig godt tilfredse og fik et fantastisk professionelt gennemført arrangement, der virkelig skabte en god og positiv stemning. Faktisk taler vores medarbejdere stadig om denne dag, selvom der er gået et par måneder. Noget af det, der var særligt positivt var, at Mak&Pars folk forstod at få folk med. Alle kunne uden vanskeligheder leve sig ind i opgaven og var engageret i at løse mysteriet. Alt i alt en stor og god dag.

FÅ FOLK MED & TAK FOR ROSERNE

I Mak&Par bliver vi specielt glade, når kunderne roser vores evne til at få folk med. Det er ikke alene vores opgave, at underholde gæsterne eller deltagerne når vi laver et firmaarrangement. Vores opgave er, at få deltagerne i spil og i samspil.

Vi bruger normalt meget energi på at få defineret vores kundes mål for eventen. Jimmy Schiøth fra Mak&Par oplever, at det er ord som ryste sammen, en positiv fællesoplevelse, gøre noget aktivt sammen samt skabe og styrke de gode relationer, der fylder i kundens tanker og ønsker til et vellykket firmaarrangement. Det skaber vi i højere grad, når deltagerne får lejlighed til at opleve hinanden, og ikke kun vores dygtige hold af instruktører og skuespillere.

 Se vores firma event og teambuilding kurser online.