RACERBANE EVENT

Drømmer I om at gi den gas ned ad langsiden som en rigtig Shuhmacher eller tage kurverne i bedste Tom Christensen stil, så er Racerbane event det rigtige for jer.

  • Positiv konkurrence
  • Fokus på holdånd
  • Underholdende og festligt

I forhold til rigtig racing behøver I hverken tænke på sikkerhed, dækpriser eller brændstofforbrug, her er det bare håndtaget i bund og så derud ad.

 

Pas på drenge - pigerne er på "racerbanen"

Alle piger og drenge er med på legen når konkurrencen ruller sig ud. Og pas på drenge - jeres kvindelige kolleger er tit de hurtigste på banen...

Vores professionelle Scalextric racerbane er en unik og underholdende oplevelse til jeres firmaevent, kundearrangement, firmafest, jubilæum eller firmaets familiedag.

Festlige rammer

Vi har både 2 og 4 spors racerbaner, med mange forskellige racerbiler. Alle baner er bygget op så de ligner rigtige baneanlæg rundt om i verdenen.
Rundt om banen kan vi selvfølgelig dekorere med bannere, flag, fælge, dæk og andet racing gear, der får alle til tænke på Le Mans eller Monaco race.

Konkurrence og sprøjtende Champagne

Computerstyret tidstagning og den store pointtavle, sørger for at alle kan følge med og skærper konkurrencen og gejsten. Podiet og pokalerne er klar, og vi holder selvfølgelig champagnen klar til vinderholdet.

Tilpasses til jer

Ved meget store arrangementer eller events, kan vi opstille flere racerbaner parallelt. Herudover kan vi lave en dekorationspakke der brander jeres produkt eller firma over for kunder, samarbejdspartnere eller medarbejderne.

Velegnet til messer

Custom-made baner er en mulighed for eksempel til jeres event eller messestand.

Lad racerbanerne indgå I en større konkurrence, et opgaveløb eller blot en aktivitet til firmafesten, hvor gæster kan gå til og fra, lige som casinoet, skydebanen eller golfsimulatoren.

Kontakt Mak&Par

Kontakt Mak&Par på tlf. 7020 5022 og få et oplæg på Racing Event.

Læs også om Robinson Dysten og Action Day

FACTS:

Tid: Fra 1½ til 2½ time.

Deltagerantal:
Fra 8 deltagere og opefter.

Rammer: Indendørs team event.

Se også: