Mere om team event

Fra action events til firmaudflugt

Uanset om I ønsker en action event eller en hyggelig firmaudflugt, finder I det rigtige arrangement hos Mak&Par. Vores team events spænder vidt:

Har I brug for noget helt femte, så kontakt os endelig – vi skræddersyr det helt rigtige event til jer.

Team events bryder barrierer

Team events bryder de barrierer vi kender fra hverdagen – de gamle fastgroede roller og mønstre. Under et team event bliver barriererne opløst af sig selv, fordi deltagerne ikke er i en normal arbejdssituation, men står over for helt anderledes oplevelser eller udfordringer.

Leg i trygge rammer

Når vi leger, kan vi slippe de fastlåste omgangsformer og normer, uden at det har direkte konsekvenser for den enkelte eller gruppen. Team eventet indeholder masser af lege, hvor I er i fokus som aktive deltagere. I får sjove fælles oplevelser som huskes, og som ikke nødvendigvis er hverdagskost i jeres vante rammer.

Styrkede relationer giver resultater

Et stærkt fællesskab giver arbejdsglæde og er motiverende, og det giver resultater både i produktiviteten og bundlinien. Relationerne og det sociale netværk styrkes når deltagerne får mulighed for at forbedre kendskabet til hinanden. Når man deler positive oplevelser og begejstring ser vi, at det øger fællesskabet.

Engagerede og motiverede medarbejdere er afgørende når kvalitet og udvikling skal sikres i en moderne virksomhed. Det sociale liv og relationerne har direkte indflydelse på samarbejdet og dermed resultaterne. Team events styrker relationerne, og kan indgå som et virkningsfuldt værktøj i virksomhedens HRM strategi, med fokus på de bløde værdier.