GOKART RALLY

GOKART RALLY er det helt rigtige team event, når I vil have action og fart over feltet, mens I giver kollegerne baghjul. GOKART RALLY er en underholdende og anderledes oplevelse, hvor både piger og drenge kan være med, selv om det "lugter lidt af benzin".

  • Fokus på teamwork
  • Stimulerer kommunikationen
  • Underholdning med fart over feltet

Inspireret af et ægte Rally, betyder det at der skal mere til for at vinde, end bare at træde gaspedalen i bund. I GOKART RALLY er det ikke kun den individuelle indsats, der tæller – hele jeres team skal være med, for at I får succes.

Når I har været igennem GOKART RALLY banen på den hurtigste tid, er der nye udfordringer til manøvrering og præcision. Der er krav til samarbejde, planlægning og koordinering, når jeres team skal klare det tempofyldte mini Le Mans.

Klassiske GOKART RALLY udfordringer

  • GOKART RALLY stafet - som i et rigtigt Le Mans skal I konstant skifte kører - en sjov opgave for hele teamet
  • Fast Track - ”gi’ den gas”, kom godt igennem svinget og kom først over målstregen
  • Præcisionskørsel – koncentration, fokus og præcision får det bedste team i mål

Ægte Le Mans stemning

Den ægte Le Mans stemning skabes selvfølgelig af både målflag, Pit Stop, bannere, sejrsskammel og sprøjtende champagne til vinderteamet.

Banen laver vi så den passer lige netop til jer. Under et GOKART RALLY kører I med terrængående Gokarts, som kan køres af alle, uanset højde og drøjde.

Hvis I virkelig vil ”gi’ den gas”, kan vi sætte prikken over i’et med et stemningsfyldt Pit Stop-område, hvor der er catering, kolde drikkevarer og baggrundsmusik - det er en oplevelse i sig selv. I kan også afslutte dette event med et "Racing Party".

Læs mere på Gokart Rally's egen hjemmeside Gokart Rally

Kontakt Mak&Par

Kontakt Mak&Par på tlf. 7020 5022 og få et oplæg på GOKART RALLY.

FACTS:

Tid: Fra 2 til 8 timer eller som del af andet arrangement.

Deltagerantal:
Fra 12 til 120 deltagere.

Rammer:
Udendørs arrangement på asfalt, grus eller græs.