FUN STUFF - det er sjovt

  • Icebreakers er sjove, rigtig sjove!
  • Aktive Energizers frigiver endorfiner
  • Silly Games - en positiv fællesoplevelse
  • Perfekte icebreakers til jeres seminar

1 til 2 timers team event med leg og grin

FUN STUFF som icebreaker og energizer, giver glæde og en positiv stemning i dagens program. Der er altså mening med galskaben, når vi laver FUN STUFF som en team event, eller som del af jeres firmaarrangement, kursus eller konference – fx som icebreaker.

Leg, grin og aktiviteter frigiver endorfiner, og vi får lyst til at lære noget nyt, og til at udvikle os. FUN STUFF er underholdende leg som involverer jer aktivt i silly games og små sjove aktiviteter. I vil se hinanden fra skæve vinkler, som I aldrig har drømt om!

Ej blot til lystig leg - også til pauser

Selvom vi lægger op til leg, sjov og ballade, har vi rig mulighed for at tilrettelægge aktiviteter med fokus på de små udfordringer, I møder i hverdagen. Det kunne være kommunikation, arbejdsglæde, motivation, kreativitet m.m.

Eventen kan gennemføres ude som inde, henne og ovre, oppe eller nede. Kort sagt: Det kan forgå overalt!

FUN STUFF som fristed

Vores medarbejdere har mange års erfaring med FUN STUFF, og de oplever at deltagerne ser det som et sjovt fristed med højt til loftet og plads til begejstring.

Brug dette team event som en icebreaker eller energizer i jeres konference, som personalepleje på jeres firmaarrangement, før jeres firmafest eller som en integreret del af et læringsbaseret teambuilding kursus.

Kontakt Mak&Par på 7020 5022 og book FUN STUFF. 

FACTS
Tid: Fra 1 til 1½ time eller som del af andet arrangement
Deltagerantal: Fra 20 til ?
Rammer: Inden- eller udendørs event.