UDENDØRS FIRMA EVENT

Så er det blevet tid til årets firma event!

Trænger I til en udendørs firma event, hvor I mærker forårssolen på kinderne på en dag fyldt med anderledes, aktive og sjove fællesoplevelser? - Her er 6 forslag til jeres firmaevent.

 

Er I mere til en hyggelig firma event med udfordrende opgaver, underholdende skuespil og en dejlig fælles festmiddag om aftenen?

En firma event med Mak&Par er præget af positive fællesoplevelser, begejstring og leg. I vil opleve et tæt samarbejde, hvor vi i dialog udformer den firma event som passer præcis til jeres gruppe.

Inspiration til jeres firma event

- Skovtur med sjove opgaver og ildshow fra middelalderlige gøglere- Vilde og vovede aktiviteter til lands, til vands eller i luften- Aktivitetsområder med klippekort - hvem når flest opgaver? - Spektakulær operasang under festmiddagen - med jer i centrum - Kanotur med skøre selskabslege og picnic i det grønne- DaVinciKoden, Gokart Rally, Den store gårddyst - kig under team event 

Husk at vi også kan arrangere jeres eget billedshow om aftenen, festmiddag på slottet eller en bustur med forplejning rundt til sjove, skøre og anderledes aktiviteter. Kun fantasien sætter grænser!

Sådan gør vi

Vi planlægger jeres firma event i tæt samarbejde med jer. Vi starter forløbet med et møde, hvor vi sætter os grundigt ind i jeres behov og ønsker, og matcher dem med vores erfaringer.

Vi planlægger og arrangerer alt lige fra program og aktiviteter til forplejning, location og eventuelle eksterne samarbejdspartnere.

Hele processen foregår i løbende dialog mellem jer og os, så vi sikrer at jeres firma event bliver en succesoplevelse.

Kontakt Mak&Par

Kontakt Mak&Par på tlf. 7020 5022 og indled dialogen om jeres firma event.