TEAM PERFORMANCE

Et team kan potentielt yde team performance der ligger langt over summen af de enkelte medlemmers præstationer.
Disse præstationer leveres af High Performance teamet, der er kendetegnet ved at nå langt bedre resultater end teams normalt præsterer. Det er i højere grad selvstyrende, mere selvlærende og har samtidig en optimal tilpasningsevne.

Når målet er at løfte det potentielle eller ægte team til High Performance niveau, arbejder vi med teamudvikling.
Se mere om vores teoretiske bagland under teamteori.

Tjek !

• Opnå højere niveau
• Styrk udviklingen
• Styrk jeres relationer
• Fokus på succes

Vi er altid klar

Ring til os på 7020 5022
eller bestil en opringning her

Referencer

"Roser til Mak&Par" 
Kurt Madsen, Post Danmark

"Superprofessionelt"
Jesper Krell, Fødevarestyrelsen

Engagement - succes - udvikling

Proaktivt fokus

I teamudviklingen koncentrerer vi os om de reelle muligheder for at forbedre team performance og sikre en kontinuerlig udvikling i teamet.

Team performance løftes til et højere niveau når interessen for de kollektive resultater bliver fremhævet frem for de individuelle. Samtidig skal det fælles ansvar være afgørende for alle teamets medlemmer.

Gensidigt engagement

Teammedlemmerne skal ikke alene have fokus på teamets udvikling og succes, men også være engagerede i hinandens udvikling. Derfor arbejder Mak&Par også med at styrke relationerne mellem medlemmerne.

Teamet skal være i stand til selv at formulere dets mål inden for de rammer og krav, der er givet fra ledelsen. Lederen vil fungere som facilitator og coach, hvor teamudviklingen i høj grad er styret af medlemmerne selv. I kan se Katzenbach og Smiths model for teamforståelse under Mak&Par kurset High Performance, som løfter jeres team performance til et højere niveau.

Brug Belbin

Med Belbin teamrolle analyse får I afklaret jeres individuelle teamroller, og får overblik over teamets samlede styrker og udviklingssider.

Vi kombinerer Belbins teamrolle analyse med udvalgte aktive øvelser og opgaver, så I både i teori og praksis får et effektivt værktøj til dialog om jeres teamroller.

» Belbin & teamroller


Flere facts

Tid:
Fra ½ til flere dage.
Internat eller modulopbygget

Hele landet

Vi kommer over hele landet. Lige der hvor det passer jer.

Bestil et tilbud