BELBIN KURSUS

Når I laver teamudvikling på et Mak&Par Belbin kursus, vil I opleve en kombination af teori og praksis. På Mak&Par Belbin kurser kombinerer vi Belbins teori og Belbin teamrolle analyse med Experiential Education, også kaldet oplevelsesbaseret læring.
På Belbin kurset vil I udføre aktive øvelser og opgaver, som giver jer en konkret oplevelse af jeres teamroller. Øvelserne vil appellere til hver af de ni teamroller, så jeres nye dialogværktøj kommer på banen i en konkret oplevelse.

 

Tjek !

• Individuelt
• Målrettet
• Teamorienteret
• Effektivt

Vi er altid klar

Ring til os på 7020 5022
eller bestil en opringning her

Tre udviklende trin

Før jeres Belbin kursus

Teamrolle profiler

Før selve Belbin kursusdagen(e) udfører en af Mak&Pars certificerede Belbin konsulenter en Belbin teamrolle analyse, og udarbejder en teamrolle profil på hver enkelt kursusdeltager. Profilen er en kombination af deltagerens egen vurdering og tilbagemeldinger fra kolleger. Hver deltager får præsenteret sin individuelle teamrolle profil på selve kursusdagen.

Eksisterende grupper og teams kan få udarbejdet en teamprofil og en rapport med vurdering af teamets samlede ressourcer og rollefordeling.

Under jeres Belbin kursus

Teori om teamroller på Belbin kursus

På jeres Belbin kursus bliver I introduceret til Belbins teori om teamroller, og vi lægger op til gruppedebat. Dialogen omkring balancen mellem teamrollerne i jeres team er i gang.

Praktiske øvelser der underbygger

Ved brug af oplevelsesbaseret læring kombinerer vi Belbins teamrolle analyse med en række udvalgte praktiske øvelser og opgaver. Her får alle kursister en mulighed for at opleve både egen og kollegernes teamroller i praksis. Efter hver praktisk øvelse arbejder vi med dialog og refleksion, så dialogen om jeres rollefordeling igen kommer på banen.

Læring og dialogværktøj

På et Mak&Par Belbin kursus får I en dybere forståelse for jeres individuelle og samlede styrker og udviklingssider. I får et dialogværktøj, og oplever gennem praktiske øvelser jeres teamrollefordeling konkret, så I kan tage læringen med hjem.

Hvad kan vi opnå efter et Belbins kursus?

Et Belbin kursus er et grundigt forarbejde til kommende teamudvikling hos jer. Ved kursets afslutning tager vi snak om, hvordan I ønsker at udnytte jeres nye viden fremover. Her fastlægger vi hvordan I kan opnå den udvikling, der er nødvendig for lige nøjagtig jeres team.

Et Belbin kursus giver jer et konstruktivt dialogværktøj og konkret forståelse for de forskellige roller man kan have i forskellige sammenhænge. Dette understøttes yderligere gennem de aktive øvelser og opgaver.

I vil opnå:

  • Bedre samarbejde
  • Bedre kommunikation
  • Større forståelse
  • Bedre rollefordeling
  • Færre konflikter

Flere facts

Tid:
Fra ½ dags oplæg til 2 dages kursus.
Analysen er online forud for kurset.

Sted: Hele landet.

Hele landet

Vi kommer over hele landet. Lige der hvor det passer jer.

Bestil et tilbud