Proces & Kurser

Mak&Par arbejder med mennesker og organisationer. Proces og kurser handler om udvikling af medarbejdere, teams, ledere og hele organisationen. Vi faciliterer processer omkring samarbejde, kommunikation og forandringer med fokus på mål, værdier og strategi.

Når I oplever ændrede markedsforhold, vækst, nye planer eller andet der får indflydelse på virksomheden, hjælper vi med at håndtere organisationen og medarbejderne.

Ved at vælge metoder og værktøjer i forhold til mindsettet og jeres konkrete mål, forløber processerne mere gnidningsfrit og dermed optimeres resultatet.

 


Aktivitetsbaserede kurser

Gennem øvelser, cases og opgaver involverer vi kursisterne aktivt i processerne. Aktivitetsbaserede kurser skaber oplevelse, erkendelse og refleksion på en måde, hvor vi bevæger os fra ord til handling – Walk the talk..

Processer og kurser

Med udgangspunkt i jeres situation skaber vi kurser der tager hånd om processen hele vejen fra problem til løsning, fra spørgsmål til svar. Som proceskonsulenter er det vores ansvar at facilitere forløbet med brug af de rigtige værktøjer og metoder. Vores arbejdsområde er det samarbejdsrelaterede, lige fra det operationelle til det strategiske niveau.

Aktivitetsbaseret kommunikation

Involvér dine medarbejdere og sæt handling bag ordene. Gennem aktiviteter, cases og opgaver stiller vi skarpt på de elementer, der er relevante og aktiverende for jer. Resultatet er klar og tydelig kommunikation af forventninger, mål og metoder.


Nå længere med lærende møder

Ikke flere alenlange Power Point foredrag og millioner af ord – derimod korte og præcise oplæg som opbygger engagement hos deltagerne. Envejskommunikation afløses af dialog og refleksion. Det skaber mere viden og stærkere medarbejdere.

Udvikling - en sikker investering

Oplevelsesbaseret udvikling bygger på tanken om, at man gennem opgaver, øvelser og cases skabes dialog, refleksion og erkendelse. Når I oplever at I rykker - både personligt og som team skaber det i sig selv motivation og engagement til mere udvikling