Nyhedsarkiv

EEEurope Conference 2007 - Skotland

Mak&Par deltager igen på Experiential Education Europes konference. Dette er en af de mest betydningsfulde begivenheder inden for Educational Learning i Europa.

Gennem en lang række lærerige workshops, foredrag og møder får vi den nyeste viden og inspiration fra vores udenlandske sam- arbejdspartnere og kolleger. I 2006 havde vi et lærerigt og inspirerende ophold på EEE konferencen, hvilket resulterede i et nye øvelser, indgangsvinkler og et helt nyt koncept. 

Vi ser frem til dette års konference, der afholdes i Dounans, Skotland, i perioden fra d. 26.-30. april 2007. Læs mere om konferencen på www.eeeurope.org.

Mak&Par på KursusLex messen

Med et nyt og spændende TeamEvent som DaVinciKoden i programmet, var det vigtigt at komme ud og præsentere det for kunder, møde bookere og konferenceplanlæggere fra hele landet. Her var KursusLex messen på Arken en oplagt lejlighed. På trods af en mindre stand fik vi og DaVinciKoden en overvældende modtagelse - tak for det.

EEEurope Conference 2006 - Tyskland

I foråret 2006 var fire medarbejdere fra Mak&Par til 5 dages konference på Slot Hohenstein syd for Dresden Tyskland.

Forventningerne blev indfriet gennem en lang række interessante workshops, afholdt af kompetente kolleger og nogle af europas ledende experiential educators og trainers. 

Vi kunne tage en række øvelser og opgaver med hjem, og indarbejde flere af dem i vores teambuildingkurser, teamudviklingskurser og team events - med stor succes. På flere workshops lå fokus på det kreative samarbejde samt kommunikation.

Vi ser frem til næste års EEE konference, der afholdes i Skotland.