Nyheder på Facebook

Besøg os på www.facebook.com/makogpar/ hvor vi poster nyheder, sjove historier og en masse billeder.

Mak&Par i gavehumør

Årets julegave er en blød pakke med fokus på godt arbejdsmiljø. Vi har, sammen med Kongruens, sammensat en teamdag, der bygger på et mix af aktivitetsbaseret læring og systemiske udviklingsprocesser.
Vi tilretter selvfølgelig teamdagen så den passer med jeres mål og ønsker: En forberedende samtale hvor vi præciserer indhold, form og ønsker efterfulgt af 5 timers teamproces
Teamdagen faciliteres af Mak&Pars Jimmy Schiøth og Anette Raaby fra Kongruens ApS. Begge arbejder med den systemiske tilgang og innovative læringsmetoder.
”Vi samarbejder om at flytte mennesker og organisationer – og vi bruger alt det, vi hver især har i rygsækken” siger Jimmy Schiøth, Mak&Par.
Der er én julegave, som går til der bedst kan motivere hvorfor det er lige netop jer, der skal have pakken. Send en mail til jimmy(at)makogpar(dot)dk inden d. 16. december 2016. Den heldige vinder får direkte besked d. 20. december 2016

Tilmeld dig vores nyhedsbrev her

Kompetenceudvikling med Organisationsopstilling

I en verden der hele tiden ændrer sig, gælder det om at være opdateret. Om det er nye muligheder, værktøjer eller tilgange, så skal vi være der. Det stiller store krav til hele organisationen - både ledere og medarbejdere. Det er ingen undtagelse i Mak&Par, hvor vi konstant søger viden og udvikler koncepter. Her i 2016 har vi blandt andet Jimmy Schiøth på uddannelse i Systemisk Organisationsopstilling.
Organisationsopstilling eller systemisk opstilling er en effektiv metode til, blandt andet at frigøre og aktivere gruppens ressourcer og derved styrke den samlede organisation.

Klar til Kick Off

Når I skal planlægge jeres Kick Off så kontakt os. Vi har 15 års erfaring i at lave aktive og underholdende events for både store og små grupper.
Vi kommer selvfølgelig over hele landet - lige der hvor I ønsker det.
Læs mere om Kick Off her

Fantastisk positiv respons

Der er ikke noget så motiverende som tilfredse kunder – ja faktisk samler vi på dem. Mak&Par har haft travlt gennem hele sommeren 2016. Vi har været rundt over hele landet og mødt dygtige og glade medarbejdere fra en lang række danske virksomheder. Vi glæder os over, at vi kun får positiv respons på vores aktiviteter. Det er, sagt på jysk, ikk’ så ring’!

Vi har plukket lidt fra tilbagemeldingerne:

”Stærkt sammenhold er virkelig værd at investere i. Det er en vigtig værdi for os, og det var det vi fik styrket. Jeg er ikke i tvivl om, at jeg kontakter Mak&Par næste gang, vi skal lave en temadag.” Sådan var tilbagemeldingen fra Torben Andersen., direktør for Aubo Production A/S. Læs mere her

”Vi har især glædet os over de meget dedikerede og engagerede skuespillere. Deres engagement og gode humør var virkelig smittende” fremhæver HR-ansvarlig Lene Eglin fra Deloitte Odense. Læs mere her

”En godt opbygget dag. En god rød tråd gennem alle aktiviteterne og et flot samspil mellem skuespillerne og os. Jeg har kun fået gode tilbagemeldinger fra kollegerne.” Sandra Amler fra Plandent A/S. Læs mere her

Portugisisk Stenovn

Velduftende brød, pizza eller sydfranske simreretter. Madlavning i det fri er meget mere end snobrød og ristede pølser. Mak&Par har importeret to mobile portugisiske stenovne...

Link til artikel om Brændefyret stenovn

Highland Games - 2013

Et underholdende og aktivt firma arrangement hentet direkte fra det Skotske højland. Med et Highland Games får sækkepiben en anden lyd. På tværs af køn, alder og atletiske evner, kan kollegerne kaste sig over de underholdende konkurrencer der skaber et Highland Game.

» Læs mere om Highland Games

Nye og bedre faciliteter

Fra den 1. maj 2012 flytter vi helt ind i vores nye faciliteter, hvor vi har haft lager og garderobe siden midten af marts. Her er alt samlet under et tag, og endnu bedre mulighed for at sikrer gode oplevelser og udbytterige kurser for vores kunder.

Indendørs Racing

Når det handler om fart over feltet og racerløb, forestiller de fleste sig noget med store benzinmotorer og benhård kørsel på asfalten. I Racing Event fra Mak&Par er der stadig fart på, men...

Case: Racing Event for MDIS, Danish Crown og 3M >

Racing event >

Mak&Par i nye og bedre rammer

1. februar 2012 rykker Mak&Par ud af de nuværende lokaler og ind i nye og større lokaler i Silkeborg Industri Syd.

» Teambuilding og team events i nye rammer

Kongedyst og vajende faner 

Der var en ting de kunne, dengang i middelalderen: De kunne lave turneringer...

Case: Ridderturnering for DDS >

Se konceptet - Den store Ridderturnering >

Ny mordgåde - Death of a Diva

Et helt nyt og underholdende mordmysterie med "tju bang" for hele firmaet.
I løbet af 2010 har Mak&Par arbejdet på de sidste finjusteringer på et helt nyt koncept til vores række af firma events. Det nye mordmysterie hedder "Death of a Diva" og spiller deltagerne ind i en forrygende mordgåde.
- Det er utrolig underholdende når vi oplever hvordan deltagerne tror de skal underholdes af en kendt operasangerinde, og pludselig opdager at de er havnet midt i et mordplot. Fortæller Søren Rasmussen, der har projektledet de første fem opførelser af det nye mordmysterium.

» MORDMYSTERIET - Death of a Diva

International videndeling i DK

Knap 70 facilitatorer, konsulenter, trænere og instruktører fra hele verden, var samlet inærheden af Ry i starten af maj måned. 
Værtskabet med Jimmy Schiøth fra Mak&Par i spidsen noterede den meget positive feedback fra alle deltagere. Med Sletten spejderområdet ved Ry kunne Danmark samtidig vise sig fra den smukkeste side, med udsigt over Silkeborgsøerne, fra foden af himmelbjerget. Knap 35 workshops med et højt fagligt niveau, og mange nye indgangsvinkler, gjorde konferencen til et interessant og inspirerende mødested.
Et topmotiveret dansk hold gjorde det hele muligt, og et stor tak fra Jimmy Schiøth til Julie Dinesen, Andreas Isholm, Bastian Bech, Jane Jørn og Søren Rasmussen.
Næste års værtsskab tilfaldt Slovenien, som byder kolleger fra hele verdenen velkommen til maj 2011.

EEE Conference 2010 - Denmark

På sidste års EEEurope Conference i Estland havde vi den positive oplevelse at Danmark blev valgt som værtsland i 2010. Ikke alene får landet i år besøg af konsulenter, trænere, terapeuter og instruktører fra hele verden, der har interessen og arbejdet med Experiential Learning til fælles.
For Mak&Par er det en ekstra dimension at Jimmy Schiøth fra Mak&Par blev den officielle været for konferencen.
Vi ser meget frem til at sige velkommen til kapaciteter fra ind og udland til en spændende konference.

Intern uddannelse

At gennemføre effektive og tidssvarende kurser for vores kunder kræver, at vi konstant "sliber" kniven selv. Med andre ord - walk the talk.
I løbet af efteråret 2009 og første halvår af 2010 gennemfører vi et 4 modulers kursus for vores kursusledere. Ansvarlig for kursets afvikling er systemisk proceskonsulent Julie Dinesen, der har den vigtige opgave, at kursets indhold matcher de grundlæggende tanker i Mak&Par. Det er med til at sikre, at vores kurser er baseret på den anerkendende tilgang, oplevelsesbaseret læring og løsningsfokuseret coaching. Vi forventer at 6 kursusledere består med en praktisk case i løbet af august 2010.

Nyt udstyr til Off Road Challenge

Det var et par stolte medarbejdere, der hentede en helt ny Landrover 130' Crew Cap ved TeamBertelsen i Sjelle i sidste uge. Med investeringen i den helt nye bil, er der sat ekstra fokus på komfort, køreglæde og oplevelse, når deltagere på et Off Road Challenge tager plads bag rattet.
Vi forventer, at bilen bliver færdigudstyret til terrænkørsel af enhver art i løbet af 2009, og på den måde vil byde på mange store oplevelser i forskellige programmer.

EEEurope Conference 2009 - Estland

Den årligt tilbagevendende begivenhed - Experiential Education Europe Conference - blev i 2009 besøgt af Jimmy Schiøth og Julie Christensen fra Mak&Par. Den nye viden de fik med sig fra Estland giver som altid inspiration og nye indgangsvinkler i den dynamiske hverdag i branchen.   

Vores udenlandske samarbejdspartnere og kolleger tilbød spændende og innovative workshops og foredrag, og det var ifølge Jimmy og Julie en fornøjelse at deltage - de tager gerne afsted igen.

Førstehjælp med First Aid

En gruppe medarbejdere fra Mak&Par har været på førstehjælpskursus hos First Aid Samaritterne.

Fem erfarne førstehjælpsinstruktører sørgede for et lærerigt kursus, der udrustede os til at håndtere mange af de situationer, vi alle kender fra en aktiv hverdag.

Efter kurset har 7 ud af 10 af vores medarbejdere et opdateret førstehjælpskursus. Sådan sikrer vi vores kunder, at der altid er en eller flere instruktører med godkendt førstehjælp til stede under et arrangement.

Mak&Par i Spanien

Jan Møller, Søren Rasmussen og Julie Christensen har været på en meget inspirerende og lærerig 4 dages EEE konference i Spanien. Et stort udvalg af interessante workshops gav de tre fra Mak&Par en lærerig oplevelse, og ny faglig bagage til fremtidig brug hos Mak&Par

EEEurope Conference 2007 - Skotland

Mak&Par deltager igen på Experiential Education Europes konference. Dette er en af de mest betydningsfulde begivenheder inden for Educational Learning i Europa.

Gennem en lang række lærerige workshops, foredrag og møder får vi den nyeste viden og inspiration fra vores udenlandske sam- arbejdspartnere og kolleger. I 2006 havde vi et lærerigt og inspirerende ophold på EEE konferencen, hvilket resulterede i et nye øvelser, indgangsvinkler og et helt nyt koncept. 

Vi ser frem til dette års konference, der afholdes i Dounans, Skotland, i perioden fra d. 26.-30. april 2007. Læs mere om konferencen på www.eeeurope.org.

Mak&Par på KursusLex messen

Med et nyt og spændende TeamEvent som DaVinciKoden i programmet, var det vigtigt at komme ud og præsentere det for kunder, møde bookere og konferenceplanlæggere fra hele landet. Her var KursusLex messen på Arken en oplagt lejlighed. På trods af en mindre stand fik vi og DaVinciKoden en overvældende modtagelse - tak for det.

EEEurope Conference 2006 - Tyskland

I foråret 2006 var fire medarbejdere fra Mak&Par til 5 dages konference på Slot Hohenstein syd for Dresden Tyskland.

Forventningerne blev indfriet gennem en lang række interessante workshops, afholdt af kompetente kolleger og nogle af europas ledende experiential educators og trainers. 

Vi kunne tage en række øvelser og opgaver med hjem, og indarbejde flere af dem i vores teambuildingkurser, teamudviklingskurser og team events - med stor succes. På flere workshops lå fokus på det kreative samarbejde samt kommunikation.

Vi ser frem til næste års EEE konference, der afholdes i Skotland.

De korte nyheder

  • Så er det blevet endnu lettere at finde inspiration på makogpar.dk. Uanset om du er på farten med mobilen eller sidder med din PC, er det let at finde vej til dit næste arrangement.

  • Jimmy og Julie har været på Experiential Education Europe Conference i Estland. Deres deltagelse i konferencen bringer ny viden og inspiration til Mak&Par.

  • Mak&Par på vandet -
    foruden speedbådsfører, kajak- og kanoinstruktører, har vi nu også to instruktører med Duelighedsbeviset.

  • Business Scenario er et lærerigt og spændende situationsspil, hvor elementer fra virksomhedens hverdag inddrages i kurset.

De korte nyheder - fortsat

  • Mak&Par samler 12 helt nye instruktører til en lærering weekend, hvor metoder , opgaver, aktiviteter og teknikker pudses af.

  • Stor interesse for Mak&Par på Arken. » Læs i arkiv

  • DaVinciKoden - et spændende koncept der giver pote...