MADLAVNINGSKURSUS - TEAMBUILDING MED KUL PÅ

Kogeriet med Kul På er et spændende og anderledes Madlavningskursus-teambuilding. Det er en grill event hvor det handler om glødende kul, åben ild og mad med muskler.

Vi kører lige på og hårdt, uden alt for mange fine fornemmelser. Det er mad uden omsvøb – men selvfølgelig med fokus på fremragende råvarer, smag og livsglæde.

Grill event

Inspirationen er hentet fra hele verden og byder ind med input lige fra det simple mellemamerikanske gadekøkken over kreoler grillen til de store sydstats barbeque parties. – det er det, der gør Kogeriet til et unik Madlavningskursus-teambuilding med Kul På.

Vælg mellem flere Madlavningskursus Teambuilding events:

 

Kogeriet Ny Nordisk Mad
Kogeriet - med Kul På
Den store PizzaDyst

Smag på udfordringerne

Vi har gjort det hele klar med flere forskellige slags grill, vi har fundet gode opskrifter og sørget for at alle råvarerne er linet op. Vi glæder os til at byde jer velkommen til en dag med fokus på gode oplevelser, nye smagsindtryk og et positivt og kreativt samvær. Sådan er Madlavningskursus-teambuilding med Kul På.

Alle kan være med

Jeres evner til at kommunikere og koordinere er i brug, i samme øjeblik I griber om grill-tangen og frem til der bliver sagt værsgo’! Der er brug for mange kompetencer og alle kan være med her. Dermed er der skabt en dag, som ingen i afdelingen, virksomheden eller teamet - glemmer.

Book Madlavningskursus-teambuilding med Kul På - telefon 7020 5022