MADLAVNINGSKURSUS TEAMBUILDING KØBENHAVN

Man finder den gode smag i København. Bliv en del af den store gastronomiske bølge, når I booker et madlavningskursus med indbygget udvikling af teamet.

Book et af vores skarpe koncepter

Kogeriet Ny Nordisk Mad
Kogeriet - med Kul På
Den store PizzaDyst

Madlavningskursus teambuilding København

Det er altid muligt at finde sig til rette i København – hovedstaden der også blevet gastronomisk centrum. Madlavningskursus teambuilding København fra Mak&Par er jeres mulighed for at prøve kræfter med madlavningen – hvad enten det er den sofistikerede eller den mere rå og rustikke.

Når I beslutter jer for at vælge Madlavningskursus teambuilding København, har I samtidig besluttet jer for at bruge en dag i et givende fællesskab med jeres kolleger, samarbejdspartnere eller hvem I nu synes, skal nyde godt af sådan en dag.

Mak&Par kommer med alt udstyr og selvfølgelig kyndige kokke, der ser det som en ekstra glæde at kunne inspirere jer til nogle spændende og velsmagende retter.

Det er det, Madlavningskursus teambuilding København kan: At skabe et fællesskab, der styrker de personlige relationer og evnen til at bruge hinanden positivt, samtidig med at der kommer et konkret og velsmagende resultat ud af indsatsen.

Mak&Par har teambuilding, medarbejderudvikling og firmaevents som speciale, og har gennem mange år udviklet og forfinet en række helt unikke koncepter. Madlavningskursus teambuilding København er en af disse valgmuligheder, der netop forener samvær med udvikling – både af den enkelte og af teamet. Og så kan vi altså også noget med mad – det smages tydeligt, når I er klar til servering.

Book Madlavningskursus teambuilding København hos Mak&Par på TLF 70205022