MADLAVNING TEAMBUILDING KØBENHAVN

København er byen, der rummer det hele. Byen der er at finde på det gastronomiske verdenskort. Brug madlavningen som en positiv måde til at styrke det gode team.

Vi har flere gode koncepter at vælge mellem

Kogeriet Ny Nordisk Mad
Kogeriet - med Kul På
Den store PizzaDyst

Madlavning teambuilding København

København er en af de mest charmerende storbyer. Her er det hele: Ægte storbypuls, alle tænkelige forlystelser og ikke mindst nogle af de bedste spisesteder der findes. Netop gastronomien er blevet et varemærke for København – og hvad med selv at prøve kræfter med den gode mad. Det kan I opleve med Madlavning Teambuilding København.

Madlavning Teambuilding København er virkelig at slå to fluer med et smæk. I får mulighed for at arbejde med lækre råvarer, I bliver præsenteret for nogle spændende gastronomiske udfordringer og smagsoplevelser – og I får fremragende mad - samtidig får I styrket jeres evne til teamwork.

Mak&Par har mange års solid erfaring i at udvikle og tilrettelægge teambuilding-aktiviteter, til virksomheder over hele kongeriget. Vi kommer over hele landet og vi arbejder med både små og store grupper – og alt der i mellem. Det gælder også for Madlavning Teambuilding København, der kan laves så alle kan være med, både unge og ældre, mænd og kvinder. Om I er 15 eller 90 gør ingen forskel for os, vi er klar til at levere oplevelse med indhold.

Madlavning Teambuilding København er således det perfekte valg til jer, der gerne vil have indhold i en underholdende aktivitet – og gerne vil have den tæt på jer.

Book Madlavning Teambuilding København allerede nu på telefon 7020 5022