MADLAVNING TEAMBUILDING ÅRHUS

Teamudvikling gennem madlavning er en af de stærke muligheder som Mak&Par ofte gennemfører i den jyske hovedstad. Book jeres næste team-arrangement allerede nu.

Book et af flere unikke koncepter her

Kogeriet Ny Nordisk Mad
Kogeriet - med Kul På
Den store PizzaDyst

Madlavning teambuilding Århus

Århus er en ægte storby med talrige tilbud inden for både kultur og fritid – og alt selvfølgelig båret af et aktivt og frodigt erhvervsliv. Derfor er Århus også stedet hvor der er et væld af gode muligheder for at afholde Madlavning Teambuilding Århus. Smilets by er fyldt med gode lokationer, der kan danne den perfekte ramme for Mak&Pars arrangementer.

Ved at vælge Madlavning Teambuilding Århus vælger I den fremragende mulighed for at skabe en helt unik oplevelse for medarbejderne. Vores koncepter bygger på tanken om, at man gennem meningsfyldt fælles aktivitet styrker og udvikler centrale kompetencer i teamet. Samtidig får I den særlige oplevelse det er, at arbejde med de bedste råvarer og spændende opskrifter – selvfølgelig under engageret vejledning af vores erfarne kokke.

Mak&Par er vant til at gennemføre arrangementer i Århus og vi har altid det hele med. Derfor er det også oplagt at lave Madlavning Teambuilding Århus, da vi ikke har særlige krav til lokationerne.

Det samme gælder  når det drejer sig om deltagergrupperne. Om der er tale om mænd eller kvinder eller flere forskellige faggrupper, så kan vi levere et arrangement det rækker ud over det sædvanlige. Det samme gælder for gruppernes størrelser – om I er 15 eller 60 – vi kan sagtens sikre jer en oplevelse der huskes. Både når gælder samværet og når det gælder den mad, i frembringer.

Book Madlavning Teambuilding Århus allerede nu på telefon 7020 5022