KOGERIET - NY NORDISK MAD

Kogeriet - Ny Nordisk Mad er anderledes kokkeskole teambuilding, der sætter sanserne i spil og har smagen i centrum. Vi lader os inspirere af en overdådig råvarebuffet og giver os i kast med gastronomien. Resultatet bliver en lækker syv-retters festmenu.

Teambuilding med alt det gode

Når det går løs med gril, gas, røg, åben ild og krydderier handler det ikke bare om mad. Det er en totaloplevelse, der indeholder alt det gode fra øverste hylde:

  • Samarbejde og samvær
  • Sanselighed og oplevelse
  • Smag og dufte
  • Grillen, ovnen, røgen og krydderierne

Mad, teamwork og sammenhold

Foruden glæden ved at arbejde med gode råvarer og skabe et fremragende måltid, er der fokus på det positive fællesskab med gode kolleger. Det skaber sammenhold og teamwork, ligesom de personlige relationer bliver styrket.

Nyd en 7 retters Ny Nordisk Mad

Vi garanterer at der kommer syv fantastiske retter ud af indsatsen. Hertil serverer vi en vin- og øl-menu, der selvfølgelig er afpasset efter retterne.

Kogeriet - Ny Nordisk Mad er en inspirerende oplevelse for alle, uanset om man er vant til at svinge kokkekniven eller om man er er en knap så hyppig gæst i køkkenet.

Ring 7020 5022 og book Kokkeskolen - Ny Nordisk Mad

Du kan også kigge på vores to andre kulinariske teambuilding oplevelser.

FACTS:

Tid: Fra 3 til 10 timer inkl. middag.

Deltagerantal:
Fra 8 deltagere og opefter.

Rammer: Inden- eller udendørs event.

Alle kan lave mad *

Både erhverv, firmaer og private er velkommen. Inviter kollegaer, samarbejdspartnere eller venner på en kulinarisk udfordring de aldrig har prøvet før...

* citat Gusteau, Ratatouille