Kokkeskole firmaarrangement

Der er knald på grillen, kullene gløder og det syder lystigt når kødet rammer risten. På dette kokkeskole firmaarrangement laver I mad uden overflødigt pjat og pjank. Vi har gang i grillene, både med og uden låg – og lidt røg, når der er behov for det.

Sving grill-tængerne

De forskellige grill-typer er klar, grejet er pudset af og der er selvfølgelig et stort udvalg af supergode råvarer. Dette er ingredienserne til det perfekte grill arrangement. Kogeriet – med Kul På er stedet, hvor I kan tænke utraditionelt og uden fine fornemmelser. Det skaber godt humør når I bare kan give den ”én på låget” – et uforglemmeligt kokkeskole firmaarrangement.

Få smag på et kokkeskole firmaarrangement

Dette er stedet hvor I oplever en udfordrende og uhøjtidelig dag med mad, der henter sin inspiration fra hele verdens grillkøkkener. Vi kommer lige det rustikke New Orleans-cooking til det vilde sydstats BBQ med alt havde det indebærer af fandenivoldskhed og livsglæde.

Flere spændende gastronomiske koncepter

Kogerriet er firmaarrangementer med saft og kraft og masser af kreative udfordringer. Konceptet findes også i andre varianter fx Ny Nordisk Mad og Den store PizzaDyst.

Kogeriet Ny Nordisk Mad
Kogeriet - med Kul På
Den store PizzaDyst

Oplevelser og sprudlende samvær

Sammen skaber vi en dag hvor det handler om smag, oplevelser, kreativitet og samvær – der selvfølgelig resulterer i det fremragende måltid. En middag i godt selskab, der er den perfekte afslutning på et vellykket gastronomisk grill event.

Gevinster på alle hylder

Kokkeskole - firmaarrangement giver udbytte på alle områder:

  • kreativitet
  • kommunikation
  • teamwork
  • fællesskab
  • samhørighed
  • smag og nydelse

Book et Kokkeskole firmaarrangement hos Mak&Par på 70205022