JENSEN BANDEN

- et spil om millioner

Det handler om internationale forviklinger og millioner. Det folkekære Danmarks Radio skal børsnoteres, og grumme finansfyrster planlægger en fjendtlig overtagelse med det ene formål, at lænse DR for licensmilliarderne.

  • Fokus på samarbejde
  • Udvikler kreativiteten
  • Underholdende og udfordrende

Det er slut med Broen, Borgen og den Store Bagedyst, hvis ikke nogen tager affære. Samtidig har DR-generaldirektøren sine egne hemmelige strategier. Planer der gør det muligt, at forære DR til finansfyrsterne. Kun ved at sikre sig disse planer, vil katastrofen kunne afværges.

De tre vaneforbrydere i Jensen Banden, har fået færten af de skumle planer og ser mulighederne for både, at sikre sig nogle rare millioner og samtidig spænde ben for finansfyrsterne og generaldirektøren.

Jensen Banden har en plan – eller det vil sige, næsten en plan.

De hemmelige dokumenter ligger trygt i et gammelt pengeskab på generaldirektøren kontor. Kun med list, kreativitet og opfindsomhed kan kuppet lykkes. Et kup, der både tjener et højere formål og giver nogle rare millioner i lommen til Jensen Banden.

Er det timet og tilrettelagt? Ikke helt. Banden har brug for hjælp til at løse opgaven.

Jensen Banden er et helt nyt udspil fra Mak&Par, og fungerer både som teambuilding med skarpt og samtidigt muntert fokus på kommunikation, samarbejde, kreativitet og kombinationsevne – og som en festlig event, der skaber fællesskab og styrker teamworket.

Rammerne om spillet

Spillet varieres fra 2½ til 3½ time, og kan afholdes der hvor I er eller ønsker det. I kan også lade os engagere nogle unikke rammer som fx et teater, et nedlagt fort, en stemningsfuld herregård eller et hotel.

Kontakt Mak&Par

Kontakt Mak&Par på tlf. 7020 5022 og få et oplæg på Jensen Banden

Læs også om Agent Akademiet og Den store gårddyst

FACTS
Tid: 2½-3½ time.
Deltagerantal: Fra 15 til 250 deltagere.
Rammer: Inden- og udendørs event.
Lokation: Hotel, kursuscenter, slot eller jeres egen adresse.